Søg efter rejse
Dette skal du opleve på Bali

Dette skal du opleve på Bali

Billige pakkerejser, gode hoteller, fantastiske strande og masser af ting at kigge på og opleve. Kom med til Bali – måske den perfekte feriedestination.

Ikke kun surfing og strande – Bali opleves af mange som lidt mere eksotisk og spændende i forhold til f.eks Thailand. På Bali finder du vulkaner og mere utæmmet natur, og bare størrelsen gør, at du nemmere fornemmer at du rent faktisk oplever noget unikt. Og tæt på Bali ligger de fantastiske Gili-øer,  Lombok, Komodo og flere andre eksotiske øer.

Det er forholdsvis billigt både at rejse til og opholde sig på Bali. Du får meget for pengene både når du skal spise, bo og tage på små eventyr som f.eks en snorkeludflugt eller hvis du vil surfe. Sæsonen varer i princip året rundt, selv om det bedste vejr er i perioden fra maj til oktober med sol, blå himmel og en forholdsvis tør varme uden alt for meget luftfugtighed.

5 oplevelser du ikke skal gå glip af på Bali

Gunung Agung hedder Balis højeste vulkane. Den er 3000 meter høj og er en hellig plads for balineserne. På med de gode sko, husk masser af vand og måske lidt ekstra batteri til mobilen – du kommer til at tage mange billeder undervejs! Turen op ER hård men belønningen fantastisk. Udsigten er blændende, hvor du kigger ned gennem skyerne og står på toppen af en aktiv vulkan. Dette vil du fortælle dine venner om, med garanti.

Husk at bo lidt bedre – jo der er mange backpackers og billige hostels men vi synes nok du skal bruge lidt flere penge og booke dig ind på et flot resorthotel med pool og ofte virkelig lækre omgivelser. Servicen vil være i top, maden udsøgt (og forholdsvis billig) og når du nu er på ferie skal du også kunne mærke det!

Byen Ubud er Balis kulturelle centrum, og her er masser af musik, dans, kunst og ikke mindst yoga. Bliv i et par dage, meld dig til et par yogatimer og se solen stå op over rismarkerne mens du udfører en perfekt solhilsen. Ubud ligger centralt på Bali og er et godt udgangspunkt for at udforske naturen og kulturen i området. Der er både billige hostels og luksushoteller i Ubud.

Det er lige meget om du er nybegynder eller har deltaget i X-Games: surfingen på Bali passer for alle. Windsurfing, kitesurfing eller traditionel surfing? Du vil falde i vandet mange gange undervejs, men når man så for første gang bliver stående og faktisk surfer på en bølge i et par sekunder (eller længere!) ja så føler man sig ret sej. Regn med masser af adrenalin og gode grin undervejs.

Lombok er en paradisø øst for Bali som en nem at tage over til med båd. Her findes bland andet den aktive vulkan Rinjani (den skal du da op på!) og masser af strande hvor du får det hele for dig selv. Lombok har et mere roligt tempo end Bali, lej måske en knallert og tag rundt. Mellem Lombok og Bali ligger Gili-øerne, hvor snorklingen er i verdensklasse.

Til Bali fra København

Bali     nætter     Se mere
Bali     nætter     Se mere
Bali     nætter     Se mere
Bali     nætter     Se mere
Bali     nætter     Se mere
Bali     nætter     Se mere