Søg efter rejse
Detur dk - Egypten

Detur dk - Egypten

Egypten er det ideelle vinterrejsemål for solhungrende danskere, uanset om du ønsker at nyde det dejlige, blå vand i Rødehavet, slappe af på en solseng eller tage på en spændende ørkenudflugt i lokalområdet. Rejs med og slap af på et af vores udvalgte resorts. Udvalget er bredt, så uanset hvad du har af ønsker til dit ophold, kan du finde det her. Vores rejseledere står klar til at hjælpe dig, når du ankommer, så vi sammen er med til at sikre, at din ferie ved Rødehavet bliver en uforglemmelig oplevelse.

Hurghada     nætter     Se mere
Hurghada     nætter     Se mere
El Gouna     nætter     Se mere
El Gouna     nætter     Se mere
Makadi Bay     nætter     Se mere
Makadi Bay     nætter     Se mere

Detur flyver direkte til Egypten

Hurghada – en solsikker feriefavorit

Hurghada har siden 1980’erne udviklet sig til en international, moderne bade- og underholdningsby, og vi danskere har været faste gæster i efterhånden lang tid: Dage uden sol kan tælles på én hånd, strandene er fantastiske, god hotelkvalitet og fremragende snorkling og dykning.

Stor variation

Når det kommer til madoplevelser , vil du heller ikke blive skuffet over udvalget i Hurghada by. Det egyptiske køkken i de traditionelle restauranter er med inspiration fra landene omkring Middelhavet, så udvalget er stort. Læg dertil masser af internationale restauranter og caféer hvor du kan få alt fra sushi over skaldyrsretter til saftige og møre oksesteaks.

Tag med Detur til Egypten i vinterferien.

Nu kan du komme direkte til Rødehavet med Detur. Fra oktober ’14 til april ’15 flyver vi med SAS og Jet Time direkte til Hurghada fra både Billund og København. Vi har igen rejser til Hurghada og El Gouna på programmet, og du kan nu også tilbringe din solferie i det fredelige og hyggelige Makadi Bay samt det mere eksklusive Soma Bay.