Søg efter rejse
https://www.youtube.com/watch?v=ELsEM5TLZT100%

Detur dk - Tyrkiet

Tyrkiet har i mange år været en feriefavorit blandt danskerne, og det er nemt at forstå hvorfor. Landet er det perfekte rejsemål.

En historie, der rækker tusinder af år tilbage i tiden, en spændende kultur og lækker mad. Læg dertil den solrige Middelhavskyst med kilometerlange sandstrande, grønne bjerge og et landskab domineret af fyrreskove, olivenlunde og citrusplantager. Og mindst gode hoteller for enhver smag.

En bred vifte af muligheder i Tyrkiet

Detur tilbyder en bred vifte af destinationer i Tyrkiet. De fleste resorts har aktiviteter og strand, der passer til alle. For familier med børn og for dem, der søger et roligere ophold, anbefaler vi Side, Kemer og Bitez (Bodrum). Ønsker du at komme lidt tættere på det lokale liv, er byen Antalya et glimrende tip. Det bedste natteliv finder du i Bodrum, Marmaris og Alanya. Er du til en mere luksuriøs ferie, bør du se nærmere på Belek, som i øvrigt også har Tyrkiets bedste golfbaner.

Bestill din skøne ferie ved den tyrkiske Middelhavskyst for hele familien

Alanya     nætter     Se mere
Alanya     nætter     Se mere
Alanya     nætter     Se mere
Bodrum     nætter     Se mere
Bodrum     nætter     Se mere
Side     nætter     Se mere
Side     nætter     Se mere
Side     nætter     Se mere
Marmaris     nætter     Se mere
Marmaris     nætter     Se mere
Belek     nætter     Se mere
Belek     nætter     Se mere

Detur flyver direkte til Tyrkiet

Alanya – den tyrkiske riviera

Alanyas mest berømte symbol er den 800 år gamle forsvarsmur, som nærmest deler byen i to. Muren ligger på forbjerget, 250 meter over havets overflade og er et yndet lokalt udflugtsmål og afgjort et besøg værd. Langs kysten på hver side af forbjerget breder Alanya sig ud sammen med kilometerlange strande.

Alanya er fyldt med små gyder, torve og basarområder. Her finder du masser af butikker og små handlende, der i rigt mål udbyder tæpper, lædervarer, smykker, tasker, sko, krydderier og mode til gode priser. Her kan du slentre rundt og nyde atmosfæren og prøve kunsten at prutte.

Langs hovedgaden og omkring havnen i Alanya er der er mange dejlige barer, gode restauranter og hyggelige caféer. Når aften bliver til nat ændrer miljøet sig til et varmt og pulserende natteliv, hvor du kan danse dig gennem Alanyas natklubber og diskoteker indtil daggry.

Side – charmerende by med smukke strande

Side er oprindeligt en lille fiskerby midtvejs mellem Antalya og Alanya, som lige så stille er gået hen og blevet en charmerende blanding af gammelt og nyt. Både familier og par har fundet deres eget lille paradis i Side, og mange af vores gæster vender tilbage år efter år.

Side siden antikken

Allerede i antikken havde Side en storhedstid som en vigtig handelsplads. Og man fornemmer histories vingesus, når man efter en afslappende dag på stranden går en tur på den hyggelige strandpromenade for at nyde en kop kaffe på en af caféerne i den gamle bydel. Der er et masser af god shopping i basarens summende gader, og om aftenen lukkes den gamle by af for trafik, så man kan sidde og nyde en drink ved solnedgang eller spise middag på en af de mange gode restauranter.