Søg efter rejse
Dubai - mere end en rejse

Dubai - mere end en rejse

Oplev Dubai – et af verdens mest fantastiske steder.

Dubai var for bare nogle årtier siden en lille fiskerlandsby, men har i dag vokset sig til en af verdens mest spændende metropoler. Byen sætter fortsat nye verdensrekorder, hvad enten det er verdens højeste bygning, verdens eneste 7-stjernede hotel, verdens største shoppingcenter eller verdens største indendørs skibakke.

Her får du en kombination af strand, storby, oplevelser og attraktioner i verdensklasse, og desuden med den endeløse ørken lige udenfor byen. Her findes noget for par, familier, eventyrslystne, shoppingtossede, sportsfanatikere og alle andre. I Dubai bor du fantastisk godt på eventyrlige hoteller, servicen er udsøgt og priserne meget fornuftige. Kom med til Dubai!

Til Dubai fra Kastrup – 4 nætter

Dubai     nætter     Se mere
Dubai     nætter     Se mere
Dubai     nætter     Se mere
Dubai     nætter     Se mere

Til Dubai fra Kastrup – 1 uge

Dubai     nætter     Se mere
Dubai     nætter     Se mere
Dubai     nætter     Se mere
Dubai     nætter     Se mere
Dubai     nætter     Se mere
Dubai     nætter     Se mere
Dubai     nætter     Se mere
Dubai     nætter     Se mere

Verdens måske mest fascinerende destination

Opleve

Tag en tur op i verdens højeste bygning, Burj al Khalifa, 828 meter op i luften. Stå på ski i ørkenen, den løse og bløde sand er (næsten) som at køre i sne. Bliv kastet rundt i en 4-hjulstrækker ude i de enorme sandklitter. Den erfarne chauffør forsikrer dig, at jeepen ikke kommer til at rulle rundt, men det føles sådan. Stå på ski i rigtig sne i Ski Dubai. Her findes en enorm slalombakke med liftsystem, eller stå på skøjter inde i Dubai Mall. Eller udfordr dig selv i windsurfing, golf eller dykning. Efter alle disse aktiviteter, skal vi ikke bare runde af med middag ude i ørkenen hos beduinerne og se solen gå ned?

For børn

Aquaventure som ligger tæt på luksushotellet Atlantis (som har et gigantisk akvarium i lobbyen) er det største vandland i Mellemøsten og Europa. Prøv f.eks vandrutchebanen på 27,5 meter, meget af den i frit fald. For du lander trygt i poolen har du kørt igennem en tunnel hvor du er omgivet af hajer. Aquaventure har også sandstrande, en masse aktiviteter også for mindre børn og en delfinlagune, hvor man kan svømme med delfiner. En anden våd oplevelse er Wild Wadi. Her findes 30 forskellige attraktioner som f.eks en pool med bølger, en anden pool hvor man kan surfe (ja hvis man altså kan surfe!) og vandrutchebanen Jumeirah Sceirah.

Strande

Først og fremmest skal det nævnes, at i princip alle hoteller har pool. Men for dig som vil have sand mellem tæerne, er der nok af muligheder. Hvis der skal være lidt luksus over strandturen, skal du besøge et af luksushotellerne ved Jumeirah Beach. Det koster lidt, men så har du også adgang til førsteklasses faciliteter og service. Stranden Al-Mamzar er den mest børnevenlige, og koster ca 25,- at komme ind på. Men så bader du også på en strand med blød, hvid sand hvor der findes legepladser, kiosker, restauranter og ikke mindst mulighed for skygge. Hvis du er tosset med vandsport, er Palm Beach stedet for dig.

Byens forskellige områder – hvor skal man bo?

Dubais forskellige dele har hver sin atmosfære.  Downtown er hektisk, og det er her du finder de store shoppingcentre. I bydelen Deira er tempoet lidt lavere og her kan man tage en hyggelig vandretur gennem de trange smøger og de mange markeder i den svale aftenluft før middagen indtages på en lokal restaurant. Andre kendte områder i Dubai er Bur Dubai og selvsagt Jumeirah Beach, der er det mest populære område at bo i. Jumeirah Beach er en flere kilometer lang finkornet og lavvandet sandstrand, og parallelt med stranden ligger den hyggelige gågade, The Walk. Husk at taxi er billigt i Dubai, og byen har også lige fået en moderne metro, så det er nemt at komme rundt. Generelt er kvaliteten høj på alle hoteller.

Spise

OK, hvor skal vi starte? Arabisk, italiensk, japansk, libanesisk mezze, kinesisk, steakhouse, indisk, mexikansk? Hele verdens retter kan nok findes i Dubai (måske ikke flæsk med persillesovs, den har vi ikke fundet) og her findes restauranter og caféer i alle prisklasser. Alle fast food-restauranter er her naturligvis, men også nogle af verdens mest kendte kokke har restauranter i Dubai. Priserne er fornuftige og kvaliteten generelt meget høj. Alkohol er tilladt på hotellen eller på restaurantskibe som tilhører et hotel. Men nu er vi i Mellemøsten, så vi skal naturligvis spise lokalt! Start dagen med en solid morgenmad: bønner i tomatsauce med kogte æg, serveret sammen med løg og pitabrød. Til dette fungerer te med mynte godt. Som en lille snack snupper vi gerne en kyllingewrap med hvidløgssauce nede på hjørnet. Billigt og delikat!

Shopping

Og hvad kan man så købe i Dubai? Alt. Der findes 11 store shoppingcentre i Dubai, med Dubai Mall med sine 1200 butikker som den største. Her findes f.eks en ishockeyarena, et af verdens største akvarier, Dubai Aquarium and Under Water Zoo med 33.000 levende fisk, søheste, hajer og rokker, biograf med 22 sale…og lidt mere. Vi skal også nævne det gigantiske Ibn Battuta Mall hvor der findes en iMax-biograf og seks enorme afdelinger (kinesisk, indisk, persisk, egyptisk, tunisisk og andalusisk stil). Og så er der jo Mall of the Emirates, Deira City, elegante Wafi City og ikke mindst Dubai Gold Souk med 350 guld- og juvelererbutikker.

Gå i byen

Om aftenen har du måske brug for en cocktail og lidt musik? Ingen problemer. Her får du tre tips. Cavalli: Dubais nok mest eksklusive club, ligger i Fairmont Hotel langs Sheikh Zayed Road og er designet af Roberto Cavalli. Bedste aften: søndag. Armani/Prive: Ligger i Armani Hotel i verdens højeste bygning Burj Khalifa og har en spektakulær indretning og udsigt. Housemusik onsdage og fredage, men lørdag er det r’n’b og hiphop. XL Beachclub: Her har svenske Zlatan holdt fest. Stor pool med en scene i midten, flere mindre pools, VIP-afdeling og andet småt og godt. Ligger ved Habtoor Hotel. Foruden dette er der et væld af steder og klubber at kigge forbi. Den bedste aften i byen er generelt torsdag, da fredag er hviledag,