Søg efter rejse

Eventyrlige Sharjah

Publiceret: 2019-09-03 10:09:40 - Opdateret: 2019-09-16 12:22:34

Kultur, historie og eventyr – opdag Sharjah

Som et af de 7 Forenede Arabiske Emirater er Sharjah særligt rig på historie og kultur.

Sharjah er udnævnt som Cultural Capital of the Arab World by UNESCO og er hjemsted for et af verdens vigtigste museer – Sharjah Museum of Islamic Civilisation

Sharjah byder på en bred vifte af kulturelle oplevelser og historiske højdepunkter – her kan man besøge spændende museer, fascinerende moskeer, kreative gallerier samt opleve arabisk kunst og få indblik i den spændende lokale kultur. Med udsigt over Khalid Lagoon, er Al Noor Mosque en af Sharjahs smukkeste moskeer man kan besøge. 

Museerne i Sharjah spænder bredt i indhold – her fx kan nævnes Contemporary Arab Art Museum, Sharjah Archaeology Museum og Sharjah Heritage Museum. Der er derfor noget for en hver smag i den kulturelle genre.

I det hele taget er Sharjah kendetegnet af en skøn, autentisk og særlig stemning. Som rejsende vil man opleve en enorm gæstfrihed blandt landets befolkning og en store interesse for at indvie besøgende i landets kultur og historie.

Flybilletter til Sharjah

Hotel i Sharjah

Pakkerejser til Sharjah

    nætter     Se mere
    nætter     Se mere
    nætter     Se mere
    nætter     Se mere
    nætter     Se mere
    nætter     Se mere

Udendørs eventyr og adrenalin

Sharjah er dog også andet end historie og kultur. 

Med landskaber som går tværs over ørken, bjerge og sandstrande skabes muligheden for et væld af aktiviteter. Alt fra vandsport som kayakroning, vandscooter og dykning til hiking, mountainbike og rideture er muligt i Sharjah. 

Syd for Sharjah ligger ørkenområdet Big Red. Her kan man opleve de storslåede klitter og køre i firehjulstrækker, på motorcykel eller ATV. Det er også muligt at stå på sand-board eller blot nyde en hyggelig picnic eller en romantisk solnedgang. 

Landets smukke natur er også hjemsted for en masse dyreliv – fx kan man besøge besøge childrens farm, AlQurm Nature Reserve, Shark Island og Wasit Nature Reserve

I det hele taget er naturoplevelserne og landskaberne nærmest i sig selv besøget værd.

En familievenlig destination

Sharjah er også den perfekte destination for familier, der tager hertil for at nyde solen og det rene badevand ved de familievenlige og lavvandede strande. Man kan også besøge en de flotte haver og gå en aftentur langs den imponerende strandpromenade Al Majaz, som byder på et overflod af caféer og spisesteder, minigolf og ikke mindst et vandland med en tilhørende stor legeplads.

I byen ligger også vand- og legelandet Al Montazah, med 126.000 kvadratmeter oplevelser for både små og store!

Øen Al Noor

Øen Al Noor ligger uden for byens pulserende liv og rummer oplevelser og aktiviteter for alle aldre, herunder en tropisk biosfære – et kæmpe drivhus fyldt med de flotteste sommerfugle – og en 3,5 kilometer lang promenadesti, som specielt om aftenen er en flot oplevelse. På Al Noor finder du også legepladser med blandt andet gynger og rutsjebaner. Øen er et skønt miks af moderne visioner og arabisk kultur – og tilbyder en blanding af kunst, lærerige oplevelser og underholdning for hele familien.

Masser af muligheder for shopping

I Sharjah kan du gå på jagt efter lokale skatte i souk’en, hvor du kan købe guld, tæpper, smykker, te og krydderier. Men byen har også supermoderne shoppingcentre med alt, hvad hjertet kan begære – ofte til overraskende lave priser. Hvis dette ikke skulle være nok, ligger metropolen Dubai kun 17 kilometer væk og det supernemt at kombinere ferien i Sharjah med en dagstur til Dubai.

Flybilletter til Sharjah Hotel i Sharjah Pakkerejser til Sharjah