Søg efter rejse
Faliraki Rejseguide

Faliraki Rejseguide

Faliraki ligger ca. 8 km syd for Rhodos by, og er en af de mest populære feriebyer på Rhodos. Som så mange andre steder startede byen som en lille fiskerlandsby, men nu er stemningen er helt anden. Om vinteren bor her lige knap 500 mennesker, men om sommeren mange tusinde.

Faliraki er en ferieby af høj standard og med fine faciliteter. Her får du en lang dejlig strand med det fineste sand, kristalklart badevand, masser af liggestole (flere end 4.000!) og oftest meget rolige badeforhold uden specielt meget vind eller bølger. Vinden kommer oftest vestfra på Rhodos, så hvis du vil windsurfe er det ikke Faliraki du skal vælge. Faliraki er yderst velegnet til børnefamilier. 

 

Faliraki fra København

Faliraki     nætter     Se mere
Faliraki     nætter     Se mere

Faliraki fra Billund

Faliraki     nætter     Se mere
Faliraki     nætter     Se mere

Faliraki fra Aalborg

Faliraki     nætter     Se mere
Faliraki     nætter     Se mere

Mere om Faliraki

FALIRAKI – HER SKER NOGET DØGNET RUNDT

Den lille by tilbyder overraskende mange ting: en gammel borg, rester af et palads fra den minoiske periode, der er grotterne i Kalamona og det lille kapel Amos at kigge på. Men det mest vigtige for de fleste er nog strandene og alle forlystelser! Bungyjump, spillearkader, diverse konkurrencer og events på stranden og så videre. Faliraki er opleves som ret hektisk en dag i juli måned. Fra alle aktiviteter på stranden om dagen flytter feriefolket videre til alle barer, restauranter og diskoteker om aftenen og natten. De fleste attraktioner og steder hvor folk samles ligger langs stranden og havet.

Hvis du har brug for lidt fred og ro, kan du gå en kilometer eller to langs stranden hvor stemningen er mindre hektisk, og hvor priserne er lidt lavere på de lokale tavernaer og barer. Om aftenen skal du bevæge dig væk fra stranden og ud i byen for at finde lidt mere “voksne” restauranter. Trafikken kan være intensiv, husk det når du vælger hotel og værelse i Faliraki.