Søg efter rejse
Fem gode hoteller i Barcelona

Fem gode hoteller i Barcelona

Barcelona er en af Spaniens absolut mest sjove byer at besøge. Her får du sol og varme til langt ind i efteråret, fin shopping, masser af gastronomiske muligheder og alt muligt andet! Men hvor skal man bo? Der er så mange hoteller at vælge mellem – her er fem, hvor vi kan se, at man får valuta for pengene.

 

Sunhotel Aston

Sunhotel Aston 768x421

3*** hotel uden så mange faciliteter, men til prisen ikke dårligt. Rent og pænt, og du får hvad du betaler for: et standardhotel men med overraskende god beliggenhed. Og så er der en lille pool på taget!

Sunotel Club Central

Sunhotel Club Central 768x379

4**** hotel med fin morgenmad, og god beliggenhed i den centrale del af byen og tæt på metro. Pænt store værelser – og her er både pool og boblebad på taget.

Hotel Acta Mimic

Hotel Mimic 768x433

3**** hotel i moderne og stram stil, men beliggenheden er optimal: du er lige ved siden af Las Ramblas, shoppingen nede ved havnen og det er nemt at komme til en af byens strande herfra. Godt køb!

Hotel Front Maritim

Hotel Front Maritin 768x432

4**** hotel i flot, moderne design. Som navnet fortæller, er du lige ved stranden på dette hotel. For at fange en metro, skal du gå et lille stykke vej. Pænt hotel.

NH Collection Gran Hotel Calderon

NH Collection Gran Hotel Calderon 768x421

4**** superlækkert hotel og med alle faciliteter man kan ønske sig, inklusive tagterrasse med pool og flot udendørs restaurant. Beliggenheden er optimal, lige ved byens bankende hjerte Plaza Catalunya.