Søg efter rejse
Fem hoteller hvor du kan bo lige som i filmen

Fem hoteller hvor du kan bo lige som i filmen

Har du en yndlingsfilm? En af de der film, du kan se igen og igen. Rejser og ikke mindst hoteller har altid været en yndet kulisse for verdens filmskabere, og mange af de hoteller du har set på film, kan du sagtens checke ind på – de er der endnu.  Her får du seks hoteller, hvor stjerner som  Scarlett Johansson, Sean Connery, Anne Hathaway, Julia Roberts og Al Pacino har kigget forbi.

Når du klikker dig videre til hotellet, kommer du til vores kæmpe sektion for hotel. Her kan du søge, sammenligne og spare på titusindvis af hoteller i hele verden.

Park Hyatt Hotel, Tokyo

Park Hyatt Tokyo
Park Hyatt Tokyo

Park Hyatt Hotel i Tokyo blev berømt i filmen Lost in Translation, hvor Bill Murray og Scarlett Johansson opdager den japanske kultur – og lærer sig selv lidt bedre at kende. Lige som i filmen, skal du naturligvis tage elevatoren op til The New York Bar og drikke en Suntory whisky og føle dig lidt som Bill Murray. Det fine spaanlæg vil du også kende fra filmen.

Fontainebleau Miami Beach

Fontainebleau Miami Beach
Fontainebleau Miami Beach

Fountainbleau Miami Beach Hotel er et ægte filmhotel. Her møder Sean Connery i rollen som James Bond den guldglade forbryder Goldfinger i filmen fra 1964. Al Pacino spillede gangsteren Tony Montana i filmen Scarface fra 1983 – og i filmen får han en cocktail sammen med sin ven Manolo nede ved poolen. I 1992 kom Whitney Houston og Kevin Kostner forbi hotellet, både for at bo en nat men også for at afholde en koncert. Hotellets beliggenhed er ganske optimal med Miami Beach lige udenfor døren- et stort og flot hotel.

The Plaza Hotel, New York

Plaza Hotel New York
Plaza Hotel New York

The Plaza Hotel i Midtown i New York er at andet klassisk filmhotel. Det er her, 10-årige Kevin McCallister (Macaulay Culkin) indlogerer sig i Home Alone 2 fra 1992, hvor han nyder hotellets alle faciliteter og luksus. Det er også på The Plaza, at Bill Pullman og Meg Ryan mødes i filmen Sleepless in Seattle fra 1993, og i 2009 blev hotellet brugt til bryllupsfest i filmen Bride Wars, med blandt andet Anne Hathaway og Kate Hudson.

Bristol Palace Hotel, Karlovy Vary

Bristol Palace Hotel
Bristol Palace Hotel

Bristol Palace Hotel i Karlovy Vary i Tjekket blev kendt over hele verden gennem filmen The Grand Budapest Hotel. Det var nemlig dette hotel som skulle forestille hotellet i Budapest. Man ser udsiden af hotellet flere gange i filmen, og man brugte også hotellets lyserøde farve på filmplakaterne. Det skal dog siges, at du ikke skal forvente at bo som på det hotel du ser i filmen – de fleste indendørs scener blev indspillet i et studie i Tyskland. Men lidt af stemningen er der nok alligevel!

The Ritz Hotel og Savoy Hotel

Savoy Hotel London
Savoy Hotel London

De klassiske hoteller Ritz Hotel og Savoy Hotel i London har begge været med i flere film, men det er nok mest fans af Notting Hill med Julia Roberts fra 1999 som vil nikke anerkendende. Det er på The Ritz, Julia Roberts bor, og hun inviterer også Hugh til at besøge hende på hotellet, lige efter de har mødt hinanden for første gang. Lidt senere i filmen afholder Julia pressekonference i The Lancaster Room på Savoy Hotel, lige før hun vender tilbage til USA.