Søg efter rejse
Ferie i august og september til drømmepriser

Ferie i august og september til drømmepriser

Selv om sommeren nok er ved at være forbi herhjemme, er der stadig fine temperaturer nede ved Middelhavet. Hvis du er lidt fleksibel og kan rive en uge ud af kalenderen kan du gøre lidt af et kup i løbet af de næste par uger.

Nu, hvor de fleste er tilbage på arbejde eller sidder på skolebænken falder priserne på rejser til solen en hel del og i de næste par uger kan du finde rejser til solen til måske halv pris i forhold til hvad du måtte give for den samme rejse hvis du havde rejst i skolernes sommerferie.

Sunny Beach- billigt og godt

Bulgarien er et af de billigste land i Europa at holde ferie i. Både rejsen til Bulgarien og det du giver for dit hotel er i den lavere ende. Sunny Beach er Bulgariens nok mest populære feriedestination og byen fungerer både for dig som rejser med familien, med kæresten eller med en flok venner. På den syv kilometer lange strand er der god plads til det hele: volleyball, barbeque, vandsport og masser af barer er der også. Hvis du vil gøre en udflugt anbefaler vi en tur til den smukke by Nessebar, hvor den gamle bydel er på Unescos verdensarvsliste.

De bedste tilbud til Sunny Beach

Mallorca til lavpris

Der har været mange gæster på Mallorca denne sommer, og priserne var høje i juli. Nu, hvor der ikke helt er lige så mange fly der lander hver dag, er der gode tilbud fra de danske rejsearrangører som stadig flyver til øen. Du kan sagtens finde tilbud til Mallorca, hvor du får en uge med fly og hotel fra under 2.000,-.

De bedste tilbud til Mallorca

Kroatien var også ekstremt populært…

Mange valgte at rejse til Kroatien denne sommer, og hvis du har venner som har lagt billeder op fra ferien på facebook eller instagram hvor der er billeder af superklart badevand, hyggelige restauranter, smukke landskaber og fester med gang i den – ja så var de måske fra Kroatien. Landet bliver bare mere og mere populært og får du også alt hvad en ferie skal indehold – inklusive det gode køkken og de fine bademuligheder. Priserne er stadig i den lavere ende generelt,  og hvis du kan rejse i september – ja så bliver det billigt!

De bedste tilbud til Kroatien

Middelhavets største ø til minipris

Kreta kender de fleste, men alle kender ikke alle dele af Kreta! Så selv om du har været på Kreta, er der stadig masser af steder, byer og oplevelser at hente. Og til en særdeles god pris i september,,,

De bedste tilbud til Kreta

Sommeren holder længere østpå i Middelhavet

Cypern ligger jo geografisk næsten i Mellemøsten, så her er der varmt fra tidligt forår til sent i oktober. Normalt har Cypern plus/minus 340 dage med solskin om året! De fleste rejser til den østlige del af Cypern med hvis du finder afgange til den vestlige del og byen Paphos – kig nærmere på det. Paphos er nok Cyperns mest charmerande havneby, med en fin strandpromenade og mange gode restauranter.

De bedste tilbud til Cypern

Hvis du leder efter noget andet, brug søgefunktionen til venstre, hvor du kan søge fra den lufthavn som passer dig bedst, i en bestemt tidsperiode og hvor længe du vil være ude at rejse.

Sunny Beach     nætter     Se mere
Kroatien     nætter     Se mere
Mallorca     nætter     Se mere
Kreta     nætter     Se mere
Cypern     nætter     Se mere