Søg efter rejse
Gerani Kreta Rejseguide

Gerani Kreta Rejseguide

En rolig by med mange alternativer

Gerani ligger sådan lidt gemt væk på Kretas nordlige kyst ved det der hedder “de hvide bjerge”. Gerani er en pittoresk by som til trods for at den er tilpasset alle turister alligevel ikke føles alt for turistet. Gerani er et godt udgangspunkt for spadsereture i de omgivende landskaber, og afstanden til de mere hektiske feriebyer Platanias og Chania er ikke lang hvis du ønsker flere restauranter og barer og aktiviteter.

Blåt Flag

Stranden ved Gerani har god plads. Den er mere sandet i vest og lidt mere stenet over i øst, men der er god plads over det hele. Hvis du virkelig vil have fred og ro anbefaler vi den østlige side. Langs hele stranden er der liggestole, parasoller og brusebade, men der er tillige beachvolley, alle de gængse strandaktiviteter og windsurfing – så her kan du vælge dit aktivitetsnivå. Stranden har fået det Blå Flag, så her er gode forhold og sikkert at bade.

 

Til Gerani fra København

Gerani     nætter     Se mere
Gerani     nætter     Se mere

Til Gerani fra Billund

Gerani     nætter     Se mere
Gerani     nætter     Se mere

Til Gerani fra Aalborg

Gerani     nætter     Se mere
Gerani     nætter     Se mere

Mere om Gerani Kreta

Opdag naturen

Med sine udmærkede vandrestier og hyggelige olivenlunde fungerer Gerani fint for både turister og for folk der virkelig vil tage ud på tur. Der er hyggelige og smukke vandrestier til lokale byer som Pano Gerani, Loutraki og Modi – alle disse finder du indenfor 4 kilometers omkreds fra Gerani. Hvis du vil længere væk og er klar til en større udfordring, skal gå tage turen op til de hvide bjerge – eller hele vejen op.

Til Chania

Det tager ikke mere end 20 minutter med bus ind til hovedstaden langs kysten, charmerende Chania. Efter du har kigget på de byzantinske kirker og alle ruiner fra Kretas ældgamle historie, stopper du måske op nede ved vandet og kigger på fyrtårnet fra 1600-tallet. En flot by! Hold pause overvejs på en hyggelig café i de små gader i byen, eller spis frokost på et lille torv i den gamle bydel.