Søg efter rejse
Goa Rejseguide

Goa Rejseguide

Med ca. 100 km lang kystlinie er Goa i Indien blevet et ferieparadis. Tidligere fungerede stedet som himlen for hippier, men nu er det charterturister på 40+ år der fylder strandene. Kontrasten fra dengang og nu er stor ligesom det historiske perspektiv. Her er varmt hele vinteren, og fra oktober og frem til maj falder der ikke meget regn. Det gør det så til gengæld meget i løbet af sommeren!

De glade 60ere og 70ere førte blomsterbørnene til Indien og Goa med sine paradisiske strande. Det lovløse fra dengang er nu fjernet af myndighederne og i dag fremstår Goa som et fantastisk feriemål for solelskende turister. Men selv om dette er en ferieregion, er dette stadig Indien, hvor dets folk og unikke kultur er i centrum. Goa er anderledes end resten af Indien, de kalder sig Goans og er meget stolte over deres portugisiske rødder. Regionen er også rigere end de fleste andre indiske områder.

Rejs København – Goa

Goa     nætter     Se mere
Goa     nætter     Se mere
Goa     nætter     Se mere
Goa     nætter     Se mere
Goa     nætter     Se mere
Goa     nætter     Se mere
Goa     nætter     Se mere
Goa     nætter     Se mere

Mere om Goa

SHOPPING

Silke, tæpper. læder og eksotiske krydderier findes der rigtig meget af. Skræddere der syr dit nye tøj er der mange af, og det er jo skønt at komme hjem fra en ferie med noget helt nyt.

SEVÆRDIGHEDER

Den gamle bydel er et fantastisk sted at opholde sig og du skal unde dig selv en gåtur mellem kirker fra 1600-tallet. Muligheden for at lege Indiana Jones og tage på safari er også tilstede og dyrelivet i området byder da også på bl.a. tigre, aber og padder i mange størrelser. En anden seværdighed er at opleve området fra havsiden, og det er muligt at padle på Mandovifloden med en lokal guide.

Ved strandene vrimler det med strandrestauranter hvor du kan fylde dig med lækker mad og gode forfriskninger inden du udforsker de mange kulturelle kontraster i området.

Arkitektoniskt er stedet lige så forvirrende og blandet som Indiens mangfoldighed er enorm. Her er skyskrabere, idylliske byer og gamle bygninger i harmonisk variation. Det er et livligt sted med høj puls og overvældende indtryk. Folk er glade og venlige og det er let at få en lokal indbyggere som sin bedste ven.