Søg efter rejse
Göcek Rejseguide

Göcek Rejseguide

Göcek er en lille kystby i Tyrkiet ved Fethiyebugten. Göcek er en flot lille by, og her er virkelig gode forhold for at sejle og andre vandsporter. Byen har en forholdsvis ny marina med fine restauranter og barer i nærheden. Stilen er lidt VIP – mange velhavende tyrkere holder ferie her.

Byen har sit eget postkontor, der er hæveautomater og butikker med alt hvad du kan trænge til at købe: tøj, der er apoteker og supermarkets, skobutikker og små købmænd. Den strand som ligger tættest på finder du 5 kilometer væk, men lidt længere væk er der mange andre gode strande.

Göcek er en by med original tyrkisk arkitektur, og stedet var ikke specielt kendt blandt turister før havneområdet blev renoveret. De lokale myndigheder tillader ikke at byen udvikles til en partyzone som f.eks er sket i Alanya – det kan vi godt lide! Der er marked i byen hver søndag med grøntsager, frugt og andet som de lokale handlende vil vise frem. 

Som altid i Tyrkiet, er der gode busforbindelser til de nærliggende byer. I dette tilfælde handler det om Dalaman (hvor lufthavnen ligger), til Marmaris og Fethiye og naturligvis også videre til f.eks Izmir, Antalya og Istanbul.

Til Göcek fra København

Fethiye     nætter     Se mere

Til Göcek fra Billund

Fethiye     nætter     Se mere

Til Göcek fra Aalborg

Fethiye     nætter     Se mere