Søg efter rejse
Gode tilbud fra Amisol i efteråret og til vinter

Gode tilbud fra Amisol i efteråret og til vinter

Er du på jagt efter et varmt og spændende feriested i efteråret? Her får du nogle tips og gode tilbud fra Amisol.

Rødehavet fra 1.995,- og fra 3.195 for 4****hotel med All Inclusive

 En unik billig ferie med masser af sol & varme – Egypten tilbyder alt det som en eventyrlysten gæst drømmer om. Her kan du kombinere en dejlig badeferie under solens stråler med historiske og kulturelle oplevelser. Sharm el Sheikh og Hurghada ligger lige ud til Rødehavet.  Over 350 solskinstimer om året, du flyver kun 5 timer med direkte fly fra  enten Kastrup eller Billund og generelt er der høj kvalitet på hotellerne. Her får du ALTID meget for pengene, som nogle af verdens bedste  dykkerområder, spektakulære ørkensafarier og man kan også tage på spændende udflugter for at opleve den ældgamle egyptiske kultur i f.eks Luxor.

Tyrkiet – Alanya – Direkte fly til Gazipasa-lufthavnen ved Alanya

Familieferie i efteråret med All Inclusive- 2 voksne og 2 børn på 5* hotel fra ialt : 14.780 kr.

Byen for de danske kendisser og glade skandinaviske feriegæster! Alanya er et af de største og mest besøgte rejsemål på den tyrkiske Middelhavskyst og er på en og samme tid en badeby som igennem de sidste mange år, har været foretrukket af tusindvis af ferieglade danskere. Alanya er byen som altid byder på et stort udbud af shopping og forlystelser, og er i dag et eftertragtet feriemål for de danske kendisser som hele året rundt er på gennemrejse. Her slapper man af i de lækre områder langs kysten om dagen, mens aftenen skal nydes i byen med dens mange muligheder. Man kan godt sige at Alanya igennem de sidste 10 år, er blevet et mere og mere populært feriested, når danskerne skal på sol, afslapning og daseferie.

Gode tilbud fra København

Sharm el Sheikh     nætter     Se mere
Sharm el Sheikh     nætter     Se mere
Hurghada     nætter     Se mere
Hurghada     nætter     Se mere
Alanya     nætter     Se mere
Alanya     nætter     Se mere

Gode tilbud fra Billund

Sharm el Sheikh     nætter     Se mere
Sharm el Sheikh     nætter     Se mere
Hurghada     nætter     Se mere
Hurghada     nætter     Se mere
Alanya     nætter     Se mere
Alanya     nætter     Se mere

SHARM EL SHEIKH – ET FERIEPARADIS HELE ÅRET – LIDT EKSTRA INFO

Sol og varme til lave priser! Du får meget ferie for pengene i Sharm el Sheikh hele efteråret.

Sharm El Sheikh har et solrigt og tørt klima og er en fin destination hele året. Mange danskere foretrækker netop dette slags ørkenklima, da varmen føles mere behagelig.

Hvis du godt kan lide snorkling og dykning er dette er paradis. Sharm el Sheikh-området er kendt for noget af Rødehavets bedste dykning, og hertil kommer dykentusiaster fra hele verden.

I Sharm El Sheikh bliver ferien en oplevelse med masser af sol, kristallklart vand og flotte strande. Med sin beliggenhed på sydspidsen af Sinai i Egypten, er dette en af verdens flotteste feriedestinationer. Her får du desuden lækre hoteller i fine omgivelser, afslappet stemning og venlig service.

Rødehavet er et utroligt undervandseventyr, hvad enten man vælger at snorkle eller dykke.

Naama Bay, som er områdets midtpunkt, har et fint udvalg af restauranter, hyggelige cafeer, indkøbscentre, basarer og natteliv.

Sharm El Sheikh er et godt udgangspunkt for besøge mange historiske seværdigheder som f.eks pyramiderne i Cairo og Nationalparken Ras Mohamed.

Aktiviteter: Sharm el Sheikh har et bredt aktivitetstilbud. Dykning er stort i Sharm el Sheikh og det samme er naturligvis snorkling, og ved strandende tilbydes også mange forskellige vandsportsaktiviteter. Sharm el Sheikh har også flere Aquaparker, du kan tage på udflugt på 4-hjulstrækker eller med jeep i ørkenen, eller en lidt mere rolig udflugt på ryggen af en kamel. Hvis du er til golf, findes der en 18-hullers golfbane.

Amisol ved alt om Egypten!