Søg efter rejse
Gode tilbud fra Amisol til Baron Resort

Gode tilbud fra Amisol til Baron Resort

Er du på jagt efter et varmt og spændende feriested i efteråret? Her får du et særligt godt tilbud fra Amisol!

1 uge på 5 ***** hotel med halvpension fra kun 2.995,-

Et skønt hotel i topklasse – masser af faciliteter

Baron Resort ligger i Ras Nasrani område, mellem lufthavnen og Sharks Bay.  Hotellet har lange flotte sandstrande med virkelig gode snorkelmuligheder og fine svømmebassiner. Hotelområdets smukke omgivelser med de små gangstier, der omkranser hotellet, er virkelig imponerende.  Hotellet med dets børnevenlige sandstrand og glimrende børnebassin er velegnet for familier med børn.  Et stort og flot hotel hvor alle faciliteter findes på selve hotelområdet. Her får du desuden både gratis airconditioning, gratis liggestole og parasoller og gratis badehåndklæder.

Lidt om Sharm el Sheikh

En unik billig ferie med masser af sol & varme – Egypten tilbyder alt det som en eventyrlysten gæst drømmer om. Her kan du kombinere en dejlig badeferie under solens stråler med historiske og kulturelle oplevelser. Sharm el Sheikh og Hurghada ligger lige ud til Rødehavet.  Over 350 solskinstimer om året, du flyver kun 5 timer med direkte fly fra  enten Kastrup eller Billund og generelt er der høj kvalitet på hotellerne. Her får du ALTID meget for pengene, som nogle af verdens bedste  dykkerområder, spektakulære ørkensafarier og man kan også tage på spændende udflugter for at opleve den ældgamle egyptiske kultur i f.eks Luxor.

Lidt om Hurghada

Hurghada blev grundlagt i begyndelsen af ​​det 20. århundrede og man har formået at bevare den som en lille fiskerby helt op til for få år siden. I dag er Hurghada dog blevet en af de førende turistbyer placeret ved kysten af rødehavet. Derudover er det en yderst populær international central for vandsport, dykning og ikke mindst et fantastisk ferieparadis. Al form for vandsport findes her. Der er mulighed for windsurfing, sejlads, dybhavsfiskeri, svømning og frem for alt snorkling og dykning i det tyrkisblå, koralrige hav, som befinder sig ud fra Hurghadas kyster.

Det unikke undersøiske hav er noget af det fineste i verden, hvad angår fiskebestand og koraller og det er ikke for ingenting at det er blevet berømt blandt fritids- og professionelle dykkere, der rejser hertil fra verden over, for at opleve dette fantastiske undervandsparadis.

 

Her ser du forskellige tilbud med Amisol til Sharm el Sheikh og Hurghada. Hvis du vil kigge nærmere på netop Baron Resort – klik på knappen hvor der står “Se mere”!

Gode tilbud fra København

Sharm el Sheikh     nætter     Se mere
Sharm el Sheikh     nætter     Se mere
Hurghada     nætter     Se mere
Hurghada     nætter     Se mere
Baron Resort     nætter     Se mere
Baron Resort     nætter     Se mere

Gode tilbud fra Billund

Sharm el Sheikh     nætter     Se mere
Sharm el Sheikh     nætter     Se mere
Hurghada     nætter     Se mere
Hurghada     nætter     Se mere
Baron Resort     nætter     Se mere
Baron Resort     nætter     Se mere

SHARM EL SHEIKH – ET FERIEPARADIS HELE ÅRET – LIDT EKSTRA INFO

Sol og varme til lave priser! Du får meget ferie for pengene i Sharm el Sheikh hele efteråret.

Sharm El Sheikh har et solrigt og tørt klima og er en fin destination hele året. Mange danskere foretrækker netop dette slags ørkenklima, da varmen føles mere behagelig.

Hvis du godt kan lide snorkling og dykning er dette er paradis. Sharm el Sheikh-området er kendt for noget af Rødehavets bedste dykning, og hertil kommer dykentusiaster fra hele verden.

I Sharm El Sheikh bliver ferien en oplevelse med masser af sol, kristallklart vand og flotte strande. Med sin beliggenhed på sydspidsen af Sinai i Egypten, er dette en af verdens flotteste feriedestinationer. Her får du desuden lækre hoteller i fine omgivelser, afslappet stemning og venlig service.

Rødehavet er et utroligt undervandseventyr, hvad enten man vælger at snorkle eller dykke.

Naama Bay, som er områdets midtpunkt, har et fint udvalg af restauranter, hyggelige cafeer, indkøbscentre, basarer og natteliv.

Sharm El Sheikh er et godt udgangspunkt for besøge mange historiske seværdigheder som f.eks pyramiderne i Cairo og Nationalparken Ras Mohamed.

Aktiviteter: Sharm el Sheikh har et bredt aktivitetstilbud. Dykning er stort i Sharm el Sheikh og det samme er naturligvis snorkling, og ved strandende tilbydes også mange forskellige vandsportsaktiviteter. Sharm el Sheikh har også flere Aquaparker, du kan tage på udflugt på 4-hjulstrækker eller med jeep i ørkenen, eller en lidt mere rolig udflugt på ryggen af en kamel. Hvis du er til golf, findes der en 18-hullers golfbane.

Amisol ved alt om Egypten!