Søg efter rejse
Golden Sands Rejseguide

Golden Sands Rejseguide

Den lange kystlinie i Bulgarien er blevet én af favoritterne for skandinavere. Rejser du til Golden Sands kan du få det bedste fra mange verdener. Du kan nyde de lange dage på stranden med paraplydrinks og oplevelsesrige dage på udflugt enten ind i landet eller langs med kysten.

Destinationen Golden Sands, eller Zlatny Pyasatsi, som det hedder på bulgarisk, er kendt for sin lange, gyldne sandstrand, det klare hav og beskyttede belliggenhed mellem skovklædte bakker.

De fleste der rejser til Golden Sands booker en pakke. Man kan også tage et rutefly til Varna der ligger 17 km sydvest for Golden Sands. Bus nummer 409 går hver 15. minut til Golden Sands fra lufthavnen. Taxa er også et alternativ, så bliver du i hvert fald kørt direkte til dit hotel. Varna er Bulgariens tredje største by og her findes der også meget at opleve hvis livet på stranden bliver lidt for kedeligt. Her er der bilfri gader, fortovsrestauranter, åbne pladser og hyggelig shopping.

Der er mange der tager til Golden Sands for at feste. Med utroligt lave priser på øl og drinks og at clubberne har lige så længe åbent som du orker, gør at det kan gå ganske livligt for sig. Men det skal ikke afskrække dig, der vil rejse hertil med din famile. Det heftige natteliv er ikke forstyrrende for dem der vil have en roligere ferie.

Rejs til Golden Sands fra København

Golden Sands     nætter     Se mere
Golden Sands     nætter     Se mere

Rejs til Golden Sands fra Billund

Golden Sands     nætter     Se mere
Golden Sands     nætter     Se mere

Rejs til Golden Sands fra Aalborg

Golden Sands     nætter     Se mere
Golden Sands     nætter     Se mere

Mere om Golden Sands

BEHAGELIGE PRISER
Der er korte afstande til det meste i Golden Sands og du kan leje en cykel, køre hestetaxa, leje en bil eller tage en taxa. En af  grundene til at Bulgarien er så populær en destination er de lave priser på varer og ydelser.
STRANDEN
Denne destination er på alle måder godt egnet til både familier og par. Stranden er 3,5 kilometer lang og 120 meter bred med fint sand, brusebadområder og livreddere. Stranden er ikke ligeså lavvandet som i Albena og Sunny Beach.
SIKKERHED
Som altid når man rejser i et fremmed land er det vigtigt at holde et øje på din bagage og værdigenstande. Bulgarien er et sikkert land at rejse i, men lad ikke noget af værdi ligge tilbage i bilen. Du skal heller ikke veksle penge med folk på gaden eftersom det er nemt at blive snydt. Og desuden er det forbudt.
HOTEL

Estetiskt set er Golden Sands ikke et mekka. Hotellerne er ganske klodsede, selvom de fleste er blevet frisket op i løbet af de senere år for at lokke flere turister til. Så hvis du ikke er alt for kræsen på hvor fancy hotellet skal være på ydersiden, passer denne destination fint til dig. Alt er rent og pænt og på mange hoteller bliver du tilbudt at få vasket dit tøj af rengøringspersonalet. Læg dit tøj i en pose om morgenen og om eftermiddagen er det hele rent og pakket fint til dig.