Søg efter rejse
Her får du mest luksus for pengene på rejsen!

Her får du mest luksus for pengene på rejsen!

Du behøver ikke være rig for at boltre dig i luksus på en 5-stjernet storbyferie dette forår. Vælger du den rigtige rejsedestination kan drømmeweekenden være indenfor rækkevidde før du ved det.

– Det er primært de store byer i Østeuropa, der giver dig mest luksus for pengene.  Et eksempel er den populære badeby, Sopot, lidt udenfor Gdansk i Polen. For under 2.600,-  pr. person får du tur/retur flybilletter fra Billund og fire nætter på et 5-stjernet hotel fortæller Fredrik Kinnunen fra Afbudsrejser.dk.

Sopot var tidligere et feriested for den polske overklasse, og den største attraktion er den lange strækning med strand, der har Europas længste badebro. Byen på Østersøkysten er også kendt for sine mange fine spahoteller.

– Prisniveauet på shopping, restauranter og nattelivet er utroligt lavt i Polen, og når priserne på fly- og hotelpriser også er lave, kan du nemmere tilføje lidt ekstra luksus, uden at der kommer et stort indhug i budgettet, fortsætter Fredrik.

Shopping, spa og champagne

Det koster heller ikke meget at rejse til nabobyen Gdansk. Tre overnatninger på et 5-stjernet hotel i Polens ældste by koster fra 2.350,-  inklusiv flybilletten fra Billund

I modsætning til hvad mange måske tror, så er Gdansk en farverig og hyggelig by med Hansa-bebyggelse og gode muligheder for shopping. Byen er perfekt til en kærestetur eller for pigegruppen, som vil hygge sig med spa og byture. Priserne på spa er i mange tilfælde det halve af, hvad det koster i Danmark.

gdansk
OVERRASKER: Gdansk overrasker mange med sine smukke bygninger, hyggelige torve og lave priser.

Badefest i Budapest

Allerede i 1934 blev Budapest kåret til Europas spa-by, men badetraditionerne har rødder helt tilbage til romernes tid. I dag er byen ved Donau et dejligt sted, hvor man kan tyvstarte på sommeren, og efter en weekend hvor du har opholdt dig i de varme bade, får du med garanti slappet helt af.

– Tre overnattinger på et af byens 5-stjernede hoteller starter fra under 2.000,- pr. person med flyrejsen inkluderet.

Kultur og historie

Berlin er en anden spændende storby, hvor du også får meget for pengene.

– Den tyske hovedstad er i de sidste år blevet en af de mest populære storbyer i Europa. Udover, at der hele tiden sker meget på kulturfronten, har byen et utroligt natteliv og en særdeles spændende historie. Prisniveauet har heldigvis holdt sig på et rimeligt niveau, og du kan rejse med fly og tre overnatninger på et 5-stjernet hotel for omkring 1.600,- pr. person fortæller Fredrik, og tilføjer at du dette forår ofte kan rejse til Prag, Krakow, Tallin eller Vilnius for lignende penge.

Her ser du nogle priseksempler på rejser med 5* hotel i 3 eller 4 nætter – flybilletten  er inkluderet. Klik dig videre for at se flere tilbud, ændre afrejsedato og måske hvor længe du vil være ude at rejse.

Her får du mest luksus for pengene!

Berlin     nætter     Se mere
Budapest     nætter     Se mere
Gdansk     nætter     Se mere
Krakow     nætter     Se mere
Prag     nætter     Se mere
Sopot     nætter     Se mere
Tallin     nætter     Se mere
Vilnius     nætter     Se mere