Søg efter rejse
Hospitalet de l'Infant Rejseguide

Hospitalet de l'Infant Rejseguide

Ved Costa Dorada, en region i Spanien kendt for sine solbeskinnede strande, ligger byen Hospitalet de l’Infant smukt ned til havet. Omgivelserne og atmosfæren giver dig en skøn ferieoplevelse, og her findes også en hel historie at dykke ned i.

Når du rejser til Hospitalet (og nej, folk er ikke mere syge her end andre steder i Spanien!) skal du huske badetøjet og solcremen. Her får du fine strande og alle muligheder for klassiske ferie langs Costa Dorada – den gyldne kyst. Foruden sol og strand er her mange lokale festivaler at deltage i, der er masser af historie og monumenter at opdage og selve byen er hyggelig med små pladser og snørklede gader. Et stykke vej væk fra kysten kan man opdage det spændende bagland, med små hyggelige landsbyer og vinproducenter.

 

Til Hospitalet de l’Infant fra København

Hospitalet de l'Infant     nætter     Se mere
Hospitalet de l'Infant     nætter     Se mere

Til Hospitalet de l’Infant fra Billund

Hospitalet de l'Infant     nætter     Se mere
Hospitalet de l'Infant     nætter     Se mere

Mere om Hospitalet de l’Infant

Costa Doradas skønne strande

Området ved Hospitalet de l’Infant byder på tre fine strande: L’Arenal, La Punta del Riu og El Torn. De har alle fået kvalitetsstemplet Det Blå Flag, så her er sikkerheden og kvaliteten i orden. Strandene fungerer fint både for børnefamilier, par og seniorer, og klimaet er tør og varmt fra tidligt forår til langt ind i efteråret. Op og ned langs kysten findes flere strande at opdage hvis du vil opleve andre fine strande. 

I selve byen er det hyggeligt at gå en tur. Byens største seværdighed er det gamle hospital fra middelalderen, bygningen har fungeret som mange i ting i løbet af de sidste 500 år og har en fantastisk arkitektur med tårne og tykke mure. For dig der vil opleve naturen, anbefaler vi at du kører op i bjergene (Sierra de Llaberia) for at gå lange ture, måske dyrke lidt ekstremsport som klatring eller repelling.