Søg efter rejse
Hua Hin Thailand Rejseguide

Hua Hin Thailand Rejseguide

Hua Hin – ét af skandinavernes mest elskede ferieparadis

Når familien har brug for en uge eller to med sand mellem tæerne og sol på de vinterblege kroppe er det oplagt at tage turen til Thailand og Hua Hin i løbet af vinterhalvåret. Her finder du måske ikke så meget af det ægte Thailand, men du finder en god standard på det meste og en meget behagelig temperatur.

Hua Hin, et øjebliksbillede

Oplev den dejlige sammensmeltning af byen og havet med en ferie i Hua Hin, én af juvelerne i den thailandske krone. Engang var byen en beskeden fiskerby 200 km syd for Bangkok, – i dag er Hua Hin en elegant og kosmopolitisk by, der kombinerer sin klassiske glamour med en afslappet, men stadig livlig atmosfære. Den omgives af en fantastiskt lang, hvid sandstrand og det varme hav er perfekt til at bade og snorkle i. I det hele taget en mangesidig destination.

I Hua Hin oplever du en blandning af international kultur, afkopling på den smukke strand, udforskning af byens højdepunkter eller nyd blot den påfaldende unikke kultur på din rejse til Hua Hin – valget er helt dit!

Sol, hav og sand i staden

Thailand er kendt for sine markeder og Hua Hins nattemarked vågner op til liv om aftenen med en blanding af små gadeboder der sælger ud af et overflødighedshorn af smykker og lækker thailandsk mad fra gadekøkkener. En tur rundt på markedet er en fantastisk mulighed for at suge en god del af den lokale kultur og atmosfære til dig mens du nyder den levende underholdning. Book dig ind på ét af de centrale hoteller så er du inden for rækkevidde for det hele og shoppe til de tidlige morgentimer.

At slappe af ved havet er et absolut must på din ferie til Hua Hin. Velsignet med over 5 km lækker hvid sandstrand, giver dig mulighed for at slentre direkte ned til stranden hvis du bor på ét af de fantastiske hoteller lige ved havet.

Rejs København – Hua Hin

Hua Hin     nætter     Se mere
Hua Hin     nætter     Se mere
Hua Hin     nætter     Se mere
Hua Hin     nætter     Se mere

Rejs Billund – Hua Hin

Hua Hin     nætter     Se mere
Hua Hin     nætter     Se mere
Hua Hin     nætter     Se mere
Hua Hin     nætter     Se mere

Rejs Aalborg – Hua Hin

Hua Hin     nætter     Se mere
Hua Hin     nætter     Se mere
Hua Hin     nætter     Se mere
Hua Hin     nætter     Se mere

En smag af paradis

Thailands varme klima og Hua Hins lange strand, gør det til en perfekt afslappende feriedestination. Hvis du elsker at spille golf, er Hua Hin en drøm for dig i det byen byder på flere forskellige golfbaner. Og de ikke bare ligger smukt, de drager også fordel af den fantastiske omgivende natur.

Hvis du vil have lidt mere action er der et utal at se og opleve i Hua Hin. Du kan surfe på stranden, tage på cykeltur langs med kysten eller udforske nogle af Hua Hins manga markeder, restauranter og museer. Tag ind i landet omkring Hua Hin og du vil opdage det frodige landskab som byen skjuler. Led efter de gemte vandfald, og bliv forundret og betaget af de  majestætiske thailandske paladser og besøg de små byer der ligger spredt rundt i hele regionen.

Takket være Hua Hins blanding af kulturer er det at spise ude en fin mulighed for at prøve appetitvækkende udbud af internationale retter. Det varierer fra alt fra franske bistroer til klassiske fisk- og skaldyrsrestauranter, der findes noget for enhver smag.

Ting at foretage sig i Hua Hin

Med så stort et udbud vil du aldrig mangle ting at foretage dig under din ferie til Hua Hin. 10 km nord for Hua Hin ligger Sommerpaladset Phra Ratchaniwet Mrigadayavan, bygget i 1923 og med en skøn beliggenhed ved havet hvor en fin havbrise blæser ind over paladset. Det ligger ved Camp Rama VI, så du skal tjekke ind ved entreen inden du kan nyde slottets elegance, men det er så absolut besværet værd.

Hua Hin Hills Vineyard ligger smukt i den naturskønne dal vest for Hua Hin og tilbyder ture med vinsmagning og indsigt i vinproduktion, i et herligt varmt tropisk klima.

Baan Silapin er et kunstnerkollektiv skabt af den lokale kunstner Tawee Kase-Ngam. Det ligger i en skyggefuld lund ikke langt fra Phetkasem Road, hvor du finder gallerier og studios der udstiller værker af op til 21 forskellige kunstnere mens du i ler-hytterne finder fascinerende skulpturer. Baan Silapin har også kunstundervisning i løbet af ugen med undervisning for børn i weekenderne.