Søg efter rejse
Jakarta Rejseguide

Jakarta Rejseguide

I Indonesiens mangekulturelle hovedstad, Jakarta, er der trængt med mange mennesker, seværdigheder og indtryk! Her er det farveglæde og masser af oplevelser, du tager med hjem fra rejsen.

Indvandrere fra hele verden sætter et stort præg på denne store by på den indonesiska ø, Java. Byen huser nu godt 9 millioner mennesker og er ikke kun landets største by, men én af de største byer i Sydøstasien. Og her er en hel del indtryk, som du sikkert ikke synker helt ind før du er vel hjemme igen og har fordøjet din rejse til Jakarta.
Du skal hellere bruge tid på at indtage andre ting mens du er her, fx. det lækre og udsøgte mad de er så kendte for i Indonesien. Specielt fisk, skaldyr, bananer og kokosmælk er spændende ingredienser her og retterne Sop Iga Sapi og Kerak Telor er meget berømte.

Jakarta har også mange oplevelser og seværdigheder såsom Museum Gajah – nationalmuseet, Old Town, Sea World og Ragunan Zoo der næsten har 300 forskellige dyrearter du kan opleve.

Rejs København – Jakarta

Jakarta     nætter     Se mere
Jakarta     nætter     Se mere

Rejs Billund – Jakarta

Jakarta     nætter     Se mere
Jakarta     nætter     Se mere

Rejs Aalborg – Jakarta

Jakarta     nætter     Se mere
Jakarta     nætter     Se mere

Mere om Jakarta

KUSNT OG KRYDDERIER

Art Centre Taman Ismail Marzuki, der er opkaldt efter den indonesiske musiker Ismail Marzuki er også et besøg værd. Centret huser både Jakarta Art Institute og Jakarta Planetarium.

Jakarta er også et vigtigt handelsområde, noget den har været ganske længe. Den ligger ved udmundingen af Ciliwung og omkring 1500-tallet var det en vigtig havn for export af krydderier.

For de mindste kan et besøg i forlystelsesparkerne Ancol eller Taman Mini Indonesia Indah være spændende.

Husk at det er en stor by og her er derfor også meget trafik, støj og luftforurening. Men der er stadig så meget at se og opleve, så de fleste minder om byen vil blive positive.