Søg efter rejse
Kamari Rejseguide

Kamari Rejseguide

Kamari er Santorinis badedestination nummer ét og er et rigtigt turisted, bygget omkring hvad der tidligere var en billedskøn lille fiskerby  Centrum for al aktivitet, er en mere end to kilometer lang, sort og grovkornet lavastrand. Bag denne ligger alle restauranterne (20-25 stk.), butikker, barer og nogle diskoteker på rad og række langs med den smukke strandpromenade.

Hoteller, som der er mange af, er ganske lave, hvide og fine bygninger med tilhørende haver og pools, er for det meste familiedrevet. Kamari er ubetinget livlig: et paradis for charterturister der gerne vil have … charterturisme.

Stedet er godt for både unge og de der ønsker mere komfort.

 

Rejs til Thira fra København

Kamari     nætter     Se mere
Kamari     nætter     Se mere

Rejs til Thira fra Billund

Kamari     nætter     Se mere
Kamari     nætter     Se mere

Rejs til Thira fra aalborg

Kamari     nætter     Se mere
Kamari     nætter     Se mere

Mere om Thira

Der er gode busforbindelser til hovedstaden Thira, der ligger smukt og har meget at byde på. Busserne kan være temmelig fyldte midt om sommeren, så det er også muligt selv at køre ved at leje en bil eller motorcykel.

ANTIKKE THIRA

Det antikke Thira ligger knap en time på gåben op ad bjerget ved siden af det nuværende Kamari og var en vigtig by i antikken. Den overtog rollen som Santorinis hovedstad efter Akrotiri blev ødelagt under det store vulkanudbrud omkring 1.500 år f.Kr. Det antikke Thira blev grundlagt af Spartanerne omkring år 915 f.Kr. og blev delvist udgravet af tyske arkæologer fra 1895 og frem. Arbejdet er stadig ikke fuldendt.