Søg efter rejse
Kayakoy Rejseguide

Kayakoy Rejseguide

Ved siden af den populære kurby Fethiye, ligger den historisk spændende og forladte by, Kayakoy. Selve byen er en spøgelsesby på grund af en befolkningsudveksling mellem Grækenland og Tyrkiet efter det Osmanniske Riges fald. De nuværende indbyggere i området bor et par kilometer udenfor selve byen og giver et fascinerende indblik i historien om regionen. Kulturelskere kan få et kig rundt i det private museum med oplysninger om byen og hvordan krigen gjorde de ellers så livlige gader, tavse.

Gå på opdagelse i Kayakoy

Uanset om du vælger at bo i selve byen på et charmerende lokalt guesthouse eller bo i de nærliggende byer Fethiye eller Hisaronu, vil du synes godt om en rejse til Kayakoy. Udforsk de forskellige dele af spøgelsesbyen, dens fortryllende kirker og det gamle springvand fra 1888. Den rolige strand ved Gemile ligger kun et kort biltur derfra og er perfekt til par eller familier der søger lidt afslapning i solen. Hvis du ønsker at holde børnene glade væk fra stranden, bør du bo på ét ​​de mange fantastiske resorts i Fethiye, hvorfra du nemt kan besøge Kayakoy på en dagstur.

Den solbeskinnede by kan få selv den mest ihærdige solbader, til at skulle køles ned på et tidspunkt, så hvorfor ikke tage en vandretur til Cold Water Bay. Den ligger syd for Kayakoy og med en stille stenstrand, er den det perfekte sted at tage en kølig dukkert inden middagen indtages i én af de nærliggende restauranter.

Rejs København – Kayakoy

Kayakoy     nætter     Se mere
Kayakoy     nætter     Se mere

Rejs Billund – Kayakoy

Kayakoy     nætter     Se mere
Kayakoy     nætter     Se mere

Rejs Aalborg – Kayakoy

Kayakoy     nætter     Se mere
Kayakoy     nætter     Se mere

Mere om Kayakoy

Let the sunshine in!

Denne søvnige by er det perfekte valg for alle besøgende der vil væk fra hverdagens tumult. Und dig selv en ridetur i bjergene i Kayakoy og sørg for at have kameraet på dig! Det nærliggende kloster Afkule, er bygget ind i bjergsiden og giver en fantastisk udsigt ud over Middelhavet og bugten ved Fethiye. Selvom dette imponerende, græske kloster nu er forladt, står det næsten intakt og er et spektakulært syn. Efter at have oparbejdet en god appetit op i bjergene, skulle du tage og prøve én af de fremragende udendørs restauranter der tilbyder noget af det bedste og mest friske du kan tænke dig. Du kan slappe af i solen og nyde et par drinks efter middagen – du er jo trods alt på ferie!