Søg efter rejse
Klaipeda Rejseguide

Klaipeda Rejseguide

Ved Nemunaflodens udmunding ligger denne smukke, litauiske perle og lokker med sine gamle bygninger, museer og hyggelige caféer. Et fantastisk sted at tage til.

Landet bliver hele tiden mere og mere populært blandt turister, med sine mange spændende eventyr, seværdigheder og billige priser. Landet byder dig hjerteligt velkommen med al sin pragt og alt det har at tilbyde – og du vil glæde dig over hver enkelt lille ting.

Klaipeda har ovenikøbet en hel del interessante fordele og den vigtige havneby åbner sig for dig og hjælper dig med at finde dine favoritter.

Rejs til Klaipeda fra København

Klaipeda     nætter     Se mere
Klaipeda     nætter     Se mere

Rejs til Klaipeda fra Billund

Klaipeda     nætter     Se mere
Klaipeda     nætter     Se mere

Rejs til Klaipeda fra Aalborg

Klaipeda     nætter     Se mere
Klaipeda     nætter     Se mere

Mere om Klaipeda

Med fascinerende museer som “Klaipedas urmuseum”, “Litauens historiske minoritetsmuseum” og “Klaipedas Slotsmuseum” bliver du suget ind i de historiske hændelser og stille længsel efter kulturelle oplevelser, med Parko Galleria, et galleri med vægt på traditionel kunst, malerier og tegninger, men som også har smukke glasmalerier og keramikdekorationer i moderne og traditionelle stilarter.

Går du derefter til restaurant Memelis, der er det eneste sted i verden hvor du kan få Menet øl, kan du også inviteres ind og se hele bryggeriprocessen.

Der er også mange smukke steder du kan besøge rundt omkring Klaipeda, fx. halvøen Nerringa med sine unikke sanddyner og bare fem minutter bådtur herfra kan du besøge den charmerende traditionelle fiskerby, Juodkrante.

Litauen har også lovliggjort gambling efter det sovjetiske kollaps, så det er muligt at komplimentere feriebudettet en smule. Byen har også sit eget shoppingområde, smukke og gode caféer og restauranter, når det er tid til lidt mad og forfriskninger på ferien.

Og når den bedst kendte restaurant endda hedder Boogie Voogie, ja så ved du, at du får en oplevelse – Litauen-style. Det samme får du på restauranten Kurpiai, der har levende musik hver dag.

Byen har flere natklubber, hvor du kan danse til langt ud på morgenen med gode drinks og glade mennesker. For menneskene i Litauen er venlige og giver dig mulighed for at få et godt indblik i deres måde at leve deres liv på.