Søg efter rejse
Korfu Rejseguide

Korfu Rejseguide

På denne græske ø er der 3,5 millioner oliventræer, men kun 140.000 indbyggere. Det er den græske ø der ligger mest vestpå af dem alle, og her er også mange kulturelle bånd til f.eks Italien. Korfu fungerer fint både for dig der vil give den maks gas på ferien, og for dig der bare vil slappe af langt fra støj, shopping og diskoteker. Børnefamilier vælger ofte den hyggelige by Agios Gordis. Agios Gordis er også populært hos par og lidt ældre rejsende – her er små fine restauranter, flot natur og fine bademuligheder.

 

Til Korfu fra København

Korfu     nætter     Se mere
Korfu     nætter     Se mere

Til Korfu fra Billund

Korfu     nætter     Se mere
Korfu     nætter     Se mere

Til Korfu fra Aalborg

Korfu     nætter     Se mere
Korfu     nætter     Se mere

Mere om Korfu

Et andet område som også fungerer fint for dem der vil have lidt mere fred og ro på ferien er Kalamaki. Stranden ligger i en bugt og er meget egnet for børn. Issus er byen for dig som vil have lidt mere fest og farver, her er mange surfere og en naturiststrand. 

Når du kigger på et kort over Korfu og skal finde den perfekte ferieby for dig, husk, at de bedste strande generelt ligger på øens vestlige side!

Korfu by – gang i den hele sommeren

Korfu by domineres af den imponerende gamle fæstning, bygget i den periode hvor Venedig var den dominerende by i Middelhavet. Om sommeren finder du størsteparten af det hektiske natteliv i udkanten af byen, i området Mandouki over mod Dhassia. Her ligger partyzonen Disco Strip.

Det er nemt og ofte billigt at rejse til Korfu, der er masser af afgange fra Danmark til rimelige priser. Mange lejer bil på Korfu, men man kan også køre med bus, det er billigt og effektivt.