Søg efter rejse
L'Ampolla Rejseguide

L'Ampolla Rejseguide

Hvis du vil have lidt mere lokal kultur end man normalt finder langs Costa Dorada – vælg  L’Ampolla. Her er du tæt på hele kysten, der er fine strande men tempoet er lidt lavere.

Destinationen ligger desuden ikke langt fra nogle af regionens fineste naturområder og reservater. I L’Ampolla føles det som man er lidt tættere på det oprindelige Spanien, selv om vi ikke er langt væk fra Barcelona. Byen er forholdsvis billig i sammenligning med andre feriebyer langs kysten, og er et fint udgangspunkt for at opdage resten af Costa Dorada. 

 

Fra København til L’Ampolla

L'Ampolla     nætter     Se mere
L'Ampolla     nætter     Se mere

Fra Billund til L’Ampolla

L'Ampolla     nætter     Se mere
L'Ampolla     nætter     Se mere

Mere om L’Ampolla

Opdag Costa Dorada

Det der gør L’Ampolla til noget særligt er den superpraktiske beliggenhed. Du er tæt på naturen, fuglereservater og fine cykelstier – men også tæt på stranden. Det bedste fra to verdener. Det er nemt at spise godt i dette område, og man kan vælge mellem både spanske og lidt mere internationale restauranter. Ikke langt herfra ligger partydestinationen Playa del Arenal, hvor der er gang i den hele natten – til overraskende lave priser. Når du rejser til L’Ampolla kan du også forlyste dig med forskellige vandsporter, som f.eks jetski eller paragliding. Mange dykker og snorkler ved denne del af kysten.

Slap af i L’Ampolla

Denne by fungerer fint både for par uden børn og for familier. Her er plads og muligheder for alle. Nyd af den gode mad, de lækre vine, de hvide strande og den hyggelige strandpromenade i L’Ampolla. Hvis du vil opdage en anden by, ligger storbyerne Tarragona, Carafell og Barcelona ikke langt væk med alle sine muligheder for shopping, kultur og forlystelser. Og hvad med strandene? Der er gode og børnevenlige, mange af dem har fået udmærkelsen det blå flag. Rejser du sammen med børn der gerne vil brænde lidt krudt af? Tag dem med på en tur i skoven, der findes gode stier at opdage sammen.