Søg efter rejse
Lefkas Rejseguide

Lefkas Rejseguide

Lefkas tilhører de Ioniske øer ved Grækenlands vestkyst, ud for Patras-bugten. Øen ligger blot et par kilometer ud fra kysten og er forbundet med en bro til fastlandet. Lefkas er en forholdsvis stor ø. Her er både meget at se og tage sig til. Øen er rig på historie og har mange attraktive seværdigheder. Trods det faktum at Lefkas længe har været et populært turistmål, har øen bevaret sin charme.

Der findes både sand- og stenstrande på Lefkas. På de større strande ligger der selvfølgelig også flere restauranter og barer og mange forskellige former for vandsport du kan muntre dig med. Østkystens strande er mere besøgte end strandene på vestkysten.

Det er nemt at tage sig rundt på Lefkas. Du kan leje en bil eller scooter og komme rundt på øen på egen hånd, men det er også nemt med den lokale bus. Der findes også masser af bådture til de mange nærliggende øer.

Lufthavnen ligger på fastlandet og det tager ca. 1 time at kommer derfra til Lefkas.

Rejs til Lefkas fra København

Lefkas     nætter     Se mere
Lefkas     nætter     Se mere

Rejs til Lefkas fra Billund

Lefkas     nætter     Se mere
Lefkas     nætter     Se mere

Mere om Lefkas

LEFKAS BY
Lefkas by ligger på den nordøstlige del og er øens hovedstad. Det fantastiske med denne lille by med kun 8.000 indbyggere er, at den typiske græske atmosfære og det stille liv, lever side om side med turismen.

I Lefkas by domineres bybilledet af de små idylliske huse. Langs med den charmerende havnepromenade ligger der mange små restauranter og tavenaer.

LIGIA

Ligia er en lidt mere stille by uden for Lefkas by, med en rolig og afslappende atmosfære. Nede ved den lille havn ligger der små barer og restauranter helt ned til vandet. Mange af dem er kendt for sine fiskeretter.

NIDRI
Nidri er et velfungerende turistmål der ligger omkring 20 kilometer syd for Lefkas by på øens østside.

Byen er én af de største byer på Lefkas. Kystlinien, hvor Nidri er et naturligt midtpunkt, har nok øens bedste strandområde. På strandene kan du prøve forskellige vandsportsaktiviteter.

Nidri har en hel del forskellige restauranter hvor du kan finde lokale græske retter eller vælge fra internationale menuer. Desuden har byen gode shoppingmuligheder med traditionelle butikker og souvenirbutikker.

NIKIANA

Mellem Lefkas by og Nidri ligger Nikiana. Her er der mere roligt og et begrænset udbud af butikker, restauranter og fornøjelser. Dog finder du her den lille havn der er et naturligt mødested med de små barer.

PERIGALI

Perigali ligger lige uden for Nidri ca. 20 kilometer syd for Lefkas by. Her finder du det meste du kan ønske dig – gode strande, vandsportsaktiviteter, shopping, gode restauranter, barer og natteliv.