Søg efter rejse
L'Estartit Rejseguide

L'Estartit Rejseguide

L’Estartit: Flot destination ved Costa Brava med herlige strande og udsigt over Medes-øerne. Denne ferieby ligger på den nordlige del af Costa Brava i Spanien med Mongri-bjergene i baggrunden. Byen har en hektisk havn, flot udsigt over bjergene og fine strande.

Solferie i Spanien

L’Estartit har lange strækninger med de fineste sandstrande, og ved siden af vandet ligger den hyggelige strandpromenade Passeig del Molinet. De to største strande hedder Pletera og Griells. Begge to har fine faciliteter og er meget børnevenlige. Her er desuden et væld af aktiviteter, som f.eks windsurfing, vandski og paragliding. Stranden er så lang og stor, at det er nemt at finde sit eget lille sted hvis man vil have lidt fred og ro væk fra aktiviteterne.

 

Til L’Estartit fra København

L'Estartit     nætter     Se mere
L'Estartit     nætter     Se mere

Til L’Estartit fra Billund

L'Estartit     nætter     Se mere
L'Estartit     nætter     Se mere

Til L’Estartit fra Aalborg

L'Estartit     nætter     Se mere
L'Estartit     nætter     Se mere

Mere om L’Estartit

Opdag L’Estartit

En ferie i L’Estartit byder blandt andet på den fine lille bugt Bay of Roses, den skal du bestemt forbi. Eller nyd af atmosfæren i det travle havneområde, gå en tur i byen og hold pause på en lille café, om det så er tapas eller en is du ønsker. Tag gerne turen over til Medes-øerne. Øerne er del af en nationalpark, og her er der mange fine fugle i luften og spændende fisk i vandet – og flot natur. Hvis du rejser med lidt større børn, brug en dag i Lloret de Mar, her er gang i den fra morgen til aften, og et pulserende natteliv for de unge. Og hvad så med vandland? Jo, det kan du også få, det hedder Waterworld Water Park og ligger også i Lloret de Mar.

Når du holder ferie i L’Estartit er du ikke langt fra spændende og hyggelige Barcelona. Tag toget eller lej en bil.