Søg efter rejse
Lloret de Mar Rejseguide

Lloret de Mar Rejseguide

Lloret de Mar er en populær feriedestination ved kysten. Her er hele fem fine strande langs byens kyststrækning, som er ca. 7 kilometer lang. Lloret de Mars historie går helt tilbage til den periode hvor denne den af Spanien var en del af Romerriget, men nu er byen en moderne og yderst populær by for turister fra hele verden med en smuk beliggenhed. Både nord og syd for centrum finder du fine strande. Nogle af dem inkluderer at du går et lille stykke, andre når du nemmest med cykel, bil eller ved at hoppe på det lille tog der kører langs kysten.

Nogle af strandene ligger virkelig perfekt i små bugte med den flotteste grønne natur. Området er børnevenligt, da der ikke ofte er store bølger eller stærke strømme i vandet. Lloret de Mar har længe haft et ry som en lidt for larmende festdestination for unge mennesker, men det er som om pulsen er lidt lavere efterhånden, og der kommer flere og flere børnefamilier i stedet for.

Til Lloret de Mar fra København

Lloret de Mar     nætter     Se mere
Lloret de Mar     nætter     Se mere

Til Lloret de Mar fra Billund

Lloret de Mar     nætter     Se mere

Mere om Lloret de Mar

Der er to lufthavne man kan benytte sig af. Lloret de Mar ligger ca. 33 km från Girona (GRO) og ca. 90 km fra Barcelona (BCN).