Søg efter rejse
Los Cristianos Rejseguide

Los Cristianos Rejseguide

Los Cristianos er en by for sig selv men også en slags forlængelse af Playa de las Americas. Los Cristianos er dog meget mere rolig. Her er en havn med færgeforbindelser til og fra andre dele af øen og de andre kanariske øer, en rigtig bymidte med en lille smule original kanarisk stemning uden alt for meget turisthalløj, der er to store og gode strande og alt hvad man ellers skal bruge. 

Los Cristianos har et lidt ældre publikum end sin naboby, det mærker man ikke så tydeligt om vinteren hvor de fleste gæster på Tenerife alligevel er lidt ældre, men om sommeren er forskellen stor. Forskelle til trods, også her finder du et kæmpe udvalg af barer og restauranter, diskoteker og butikker.

DE TO DELE AF LOS CRISTIANOS

Los Cristianos har to dele: den ældste og mest oprindelige består af den gamle bydel, stranden og havnen hvor Fred. Olsens færger sejler fra. Hvis du går igennem den lille tunnel helt ude på odden kommer du til den næste bugt og den nok bedste strand i området: Playa de las Vistas. Den er både stor, bred, lavvandet og faktisk kunstigt anlagt. Lige ved stranden kan du spadsere langs strandpromenaden, og du kan fortsætte de næste 15 kilometer helt op til den mest yderste del af Playa de las Americas – en tur på måske to timer. Også her ved Vista-stranden er der et fint udvalg af restauranter og caféer.

Til Los Cristianos fra København

Los Cristianos     nætter     Se mere
Los Cristianos     nætter     Se mere

Til Los Cristianos fra Billund

Los Cristianos     nætter     Se mere

Til Los Cristianos fra Aalborg

Los Cristianos     nætter     Se mere

Mere om Los Cristianos

Los Cristianos er en stor destination med mange hundrede hoteller. Der bor en hel del folk på den anden side af motorvejen, og her er også en del nye hoteller, så når du bestiller – tjek beliggenheden. Det er et godt stykke vej til strand og centrum at gå hvis dit hotel ligger i dette område.

AKTIVITETER OG TING AT LAVE I LOS CRISTIANOS

Lige i nærheden ligger den bedste golfbane i dette område af Tenerife, og der er flere golfbaner indenfor en halv times kørsel. Vandlandet Aquapark Park ligger ti minutter væk i San Eugenio Alto.