Søg efter rejse

Madeira – øen med de mange oplevelser

Den frodige ø midt i Atlanterhavet er kendt for sit milde og behagelige klima året rundt, naturskønne omgivelser og blomsterpragt. Madeira er et af de mest spændende og ældste rejsemål i Europa og med sit varierede landskab er hele to tredjedele af øen klassificeret som naturpark

Madeira Promotion Bureau ©

En af hovedattraktionerne på øen er levadaerne, som er vandingskanaler fra 1400-tallet, skabt for at transportere vand fra den regnfulde nordside af øen til den tørre og solrige sydside. Langs mange af disse kanaler er der vandrestier som er særdeles populære blandt vandringsglade turister. Udover at tage på vandring, er det et absolut must at opleve den fantastiske «Laurissilva» – urskoven på Madeira som har stået på UNESCOs verdensarvsliste siden 1999.

Madeira Promotion Bureau ©

For den mere eventyrlystne rejsende er der utallige aktiviteter at udforske og med det stabile klima så bliver det heller ikke ubehageligt varmt under aktiviteterne. Her er der mulighed for at prøve kajak, vandring, klatring, cykling, sejlads og hvalsafari, for bare at nævne nogle eksempler.

Der findes også flere strande du kan besøge, som Calheta og Machio med sine gyldne, fine sandstrande. Desuden er et godt tip at besøge Seixal, som er en af de mest fotograferede strande på Madeira, takket være sine unikke omgivelser. Her vil du finde finkornet sort sand og blågrønt vand som står i skarp kontrast til de frodige skråninger.

Madeira Promotion Bureau ©

Madeira Promotion Bureau ©

Foruden et fantastisk klima og et spændende landskab, byder Madeira også på kulturelle attraktioner, unik gastronomi med lokale råvarer, storslåede udsigter og en fantastisk livsstil. Læg et besøg forbi hovedstaden på øen, Funchal og den gamle bydel, som med sine smalle stræder og gamle huse fra kolonitiden fremstår særdeles charmerende.

Madeira Promotion Bureau ©

Oplevelserne og mulighederne er næsten uendelige, så læs mere her for at finde yderligere information om dit næste besøg til Madeira: https://www.madeiraallyear.com/da/

Madeira Promotion Bureau ©