Søg efter rejse
Malaga Rejseguide

Malaga Rejseguide

Malaga er hovedstaden på Costa del Sol og er Spaniens femte største by. Her får du fantastisk vejr, sol og blå himmel hele året rundt. Sommeren er rigtig skøn og temperaturen er også ganske behagelig om vinteren med temperaturer på mellem 15 til 19 grader. Flybilletter til Malaga er ganske billige på det tidspunkt af året, noget der lokker mange nordboere til området.

Strandene i Malaga holder en rigtig god standard.

Kunstneren Pablo Picasso og Hollywoodstjernen Antonia Banderas er faktisk født i Malaga.

Shoppingmulighederne er faktisk ikke så ringe endda i Malaga. Indkøbscentreret El Corte Ingles ligger også i Malaga og de har et ganske godt udvalg af de seneste modetendenser. Calle Larois er den største shoppinggade i Malaga, men tag også en tur til den gamle bydel. Du finder mere spændende og ukonventionelle butikker i denne bydel. Byen har selvfølgelig også et hav af restauranter. Bestil gerne flere små lækre tapasretter som Spanien jo er så kendt for. Rundt om shoppinggaden Calle Larois ligger der netop flere tapasrestauranter.

Rejs til Malaga fra København

Malaga     nætter     Se mere
Malaga     nætter     Se mere

Rejs til Malaga fra Billund

Malaga     nætter     Se mere
Malaga     nætter     Se mere

Rejs til Malaga fra Aalborg

Malaga     nætter     Se mere
Malaga     nætter     Se mere

Mere om Malaga

Nattelivet i Malaga er rigtig godt og byder på noget for enhver smag. Det findes flere natklubber og hyggelige barer. Om sommeren er der livligt her. På Placa de la Merced samles ungdommen lørdag aften. Det er en lidt usædvanlig tradition her hvor de kommer fra alle hjørner af byen og mødes på gaden for at snakke og drikke.

Hvis du kan lide golf er Malaga definitivt stedet at at tage til. Udenfor Malaga ligger der mange fine golfbaner. Costa del Sol bliver af mange kaldt for Costa del Golf på grund af de mange golfbaner. Malaga har et godt udbud af flere andre aktiviteter også. Tennis er fx. meget populært i Malaga og naturligvis også vandsport. Du kan få et godt adrenalinsus på jetski, nyde havet på et surfbrædt eller kite. Tag også gerne på delfinsafari når du er i Malaga. Og efter en lang dag ude i solen kan det være skønt at unde sig selv lidt tid alene på ét af Malagas manga SPAer.

Bare nogle timers køretur fra Malaga ligger vidunderlige Sevilla. Der er mange biludlejningsfirmaer i Malaga og det er en god måde at se mere af Andalusien. Granada eller bjergbyen Ronda, der er bygget på en klippe, ligger ikke langt fra Malaga.