Søg efter rejse

Tyvstart sommeren på Malta

Forårsferie with a view

Malta er den ultimative forårsferie-destination – uanset om du har en hel uge eller blot 4 dage. Øen er spækket med fine byer, smukke udsigter og historiske oplevelser i verdensklasse. Og så er den mindre end Bornholm – og dermed utroligt nem at overskue og udforske.

Malta – og de smukke naboøer Gozo og Comino – overrasker samtidig med sommertemperaturer allerede i slut-marts, masser af muligheder for aktive eventyr – og lækker (og billig) mad.

Og så findes det hele blot 3½ times flyvetur fra Danmark.

Så meget koster det at rejse til Malta fra Kastrup

    nætter     Se mere
    nætter     Se mere

Så meget koster det at rejse til Malta fra Billund

    nætter     Se mere
    nætter     Se mere

Stemningsfulde Valletta

Valletta – også kaldet ’The Fortress City’ – er Maltas hovedstad og hjerte. Byen er et af de mest koncentrerede historiske områder i verden, og uanset hvor du går eller står, er du midt i historien – og omgivet af steder at udforske: spændende historiske bygninger, kirker og monumenter på hvert gadehjørne, smalle sidegader proppet med små, hyggelige butikker og caféer samt hovedgader, der bugner med lokalt håndværk, smykker og mode.

Masser af eventyr – på, under og over vand

Malta er et oplevelsesmekka. Det klare blå vand er ideelt til dykning, og området omkring Malta er spækket med rev, huler og vrag – og dermed nogle af Middelhavets smukkeste dykkeroplevelser.

Foretrækker man at blive over havoverfladen, er der masser af muligheder for sejlads, SUP eller kajakture – eller man kan hoppe på land og udforske terrænet til fods, på cykel, til hest eller iført klatreudstyr.

Mulighederne og oplevelserne er nærmest uendelige.

En helt unik og 7000 år gammel kulturarv

Maltas historie går 7.000 år tilbage – og det ses og fornemmes tydeligt overalt. Øen har flere steder (bl.a. hovedstaden Valletta), der er anerkendt som UNESCO verdensarv – og endnu flere på vej.

På Malta befinder du dig midt i Middelhavets historie – og midt i en nutidig kultur, der er gennemsyret af årtusinders kulturarv. Historiens vingesus mærkes overalt i landets nationale arkitektur og samlinger, i kirker, kapeller, templer og museer.

Festivaler og events

De maltesiske øer byder året igennem på en perlerække af lokale og internationale arrangementer, underholdningsevents, koncerter og udstillinger. Vælg mellem klassisk og jazz, rock og folkemusik, teater og opera, dans og barokke festivaler.

Malta og de omkringliggende øer er også værter for en række internationale arrangementer, sportsmesterskaber og turneringer.

Her sker altid noget – og her er noget for enhver smag.

Lækker lokal mad med historisk touch

Det maltesiske køkken er en unik blanding af middelhavsretter; resultatet af mødet mellem øboerne og de mange civilisationer, der gennem århundrederne har besat de maltesiske øer.

Restaurantscenen er en blanding af specialrestauranter – herunder mange med deres egen fortolkning af de lokale retter. Tag fx på fiskemarkedet i kystbyen Marsaxlokk eller besøg en af de lokale vingårde for en autentisk, kulinarisk oplevelse.

Find billige flybilletter til Malta her

Masser af afgange hele året med bl.a. Air Malta, Lufthansa og SAS.

Hotel på Malta? Masser af gode tilbud her!

Find dit perfekte hotel i Valletta, Sliema, St Julians…kæmpe udvalg!