Søg efter rejse
Maspalomas Rejseguide

Maspalomas Rejseguide

I Maspalomas finder du alt, hvad en ferie ved Gran Canaria skal indholde: sol og strand, restauranter og barer, shopping og forlystelser. Maspalomas ligger ikke mere end en spadseretur væk fra Playa del Inglés men atmosfæren i Maspalomas er forholdsvis stille og lidt mindre hektisk. Stemningen er mere afslappet, husene er lavere og der er mere plads. Naturister opdagede tidligt denne del af øen, og her er en strand hvor naturisme er meget populært.

Der er lange afstande at gå i selve Maspalomas, så cykel er ikke et dårligt alternativ. Fest og farver er der ikke meget af, men det kan du så til gengæld finde rigeligt af i Playa del Ingles. I centrum af Maspalomas ligger det store shoppingcenter Faro 2 med masser af butikker, restauranter og barer. Ikke langt fra centrum er der tillige et vandland og en lille forlystelsespark. Tæt på centrum kan man spille golf, man kan windsurfe og ikke mindst spille tennis i Maspalomas. Hvis man vil opleve lidt mere action om aftenen, ligger som sagt Playa del Inglés kun et lille stykke væk.

 

 

Maspalomas fra København

Maspalomas     nætter     Se mere
Maspalomas     nætter     Se mere

Maspalomas fra Billund

Maspalomas     nætter     Se mere

Maspalomas fra Aalborg

Maspalomas     nætter     Se mere

Mere om Maspalomas

I Maspalomas bor du ikke langt fra nogle af de bedste strande på Gran Canaria: Playa de Maspalomas og Playa del Inglés. Her kan du faktisk gå hele vejen, kilometer efter kilometer hvis du orker, helt ned til fyrtårnet, der ligger på Gran Canarias mest sydlige odde.

Kultur og historie? Nej, det finder du ikke her. Hele området er skabt med kun et formål: turisme. Her finder du gader som f.eks “Avenida del Fritidsresor”.