Søg efter rejse
Med detur til Rhodos

Med detur til Rhodos

Rhodos er en af danskernes absolutte favoritter, og nu kan du også rejse til Rhodos med Detur.

Her er tre udvalgte hoteller, hvor du får et godt tilbud på din rejse til Rhodos til sommer!

Hvorfor holde ferie på Rhodos?
Rhodos er skrydende æsler på stejle stenskråninger, bjergtagende udsigter fra antikke fæstningsanlæg, livlige barer i gamle, krogede gader i Rhodos by og flotte sandstrande overalt.  Her er det hele, både til børnefamilien som vil have gode forhold og til dem, der vil feste hele natten. Og til alle andre ?

Lidt om de forskellige byer og steder på Rhodos

Faliraki strand er kendt som en af Rhodos’ bedste. Området er særligt populær blandt børnefamilier, og Rhodos by ligger ikke langt væk.

Ialyssos er en livlig ferieby og desuden Rhodos’ næststørste by. Her er fest og farver hele sommeren. Ligger heller ikke langt fra Rhodos by.

Den gamle bydel i Rhodos by er på Unescos liste over bevaringsværdig verdenskulturarv. Her får du hyggelig storbystemning og masser af gode restauranter.

Ixia ligger på Rhodos nordvestkyst ved siden af den større ferieby Ialyssos og kun 6 km fra Rhodos By. Kæmpe strand!

Alle tilbud til Rhodos er med afrejse fra København, og du kan rejse i perioden fra 25/6 – 15/10.

Læs mere om nogle af hotellerne forneden. Og husk du kan forlænge din rejse – hvis en uge ikke er nok!

Eksempel på tilbud til Rhodos med Detur

Rhodos     nætter     Se mere
Rhodos     nætter     Se mere
Rhodos     nætter     Se mere
Rhodos     nætter     Se mere
Rhodos     nætter     Se mere
Rhodos     nætter     Se mere

Strand vid Ialyssos

Her er tre udvalgte hoteller til en særlig god pris

Kassandra Lejligheder: Populært lejlighedshotel i Ialyssos *** (Uden pension)

Kassandra lejligheder ligger i udkanten af ​​Ialyssos omgivet af smukke græske huse. Her er du i gåafstand til både centrum og strand. På stranden kan man leje solsenge og parasoller mod betaling. Lejlighedskomplekset består af flere bygninger omkring et relativt lille, men hyggeligt poolområde med tre pools, den ene til børn. På hotellet findes flere barer, en a la carte-restaurant, en lille, men fin spa med sauna og hamam, et lille motionsrum, billard og en legeplads.

Belair Beach: Hotel i Ixia, men tæt på Rhodos by *** (Halvpension eller All Inclusive)

Hotellet ligger ved den strand, som går hele vejen ind til Rhodos by. Hotellet er et godt valg for dig, som vil have en afslappende ferie tæt på sol og vand. Ixia byder desuden på et bredt udvalg af restauranter og butikker. Ønsker man mere byliv, er det let at komme til Rhodos by.

Avra Beach: Fint hotel i Ixia **** (All Inclusive)

Hotel med super beliggenhed midt på stranden centralt i Ixia. Hotellet passer godt til børnefamilier, som vil bo tæt på alt og som ønsker aktiviteter og underholdning. Hotellets have byder på et dejligt poolområde med udsigt over havet. Her er to pools – til børn og voksne samt græsplæner, som indbyder til leg.