Søg efter rejse
Meget ferie for pengene

Meget ferie for pengene

Kvaliteten på stranden, temperaturen, hvordan man skal bo og hvad man kan opleve på destinationen er oftest det mest vigtige når man vælger ferie, men prisniveauet er da også noget at tage højde for! Priserne svinger oftest meget i løbet af en sæson, og den som kan rejse når de fleste andre ikke rejser, kan spare penge…dvs ikke i juli og august. Men de fleste af os kan ikke helt bestemme selv hvornår ferien skal afholdes…så er der andre ting man skal kigge på hvis man vil spare lidt penge?Forex Bank har lavet et indeks, hvor man har kigget på en masse forskellige priser på hoteller, taxa, mad og drikke, det vil sige typiske ting man bruger penge på i løbet af en ferie. Hvis Danmark har indeks 100, opdager vi at Makedonien ligger pænt til med indeks 39, men at Monaco er dyrt at holde ferie i: indeks 164! Vi har udvalgt fem feriedestinationer hvor indeks ligger under det danske:  Bulgarien indeks 46, Portugal indeks 57, Cypern indeks 59, Tyrkiet indeks 59 og Kroatien indeks 65. Måske et lille tips for dig der vil spare lidt penge på ferien…

Tilbud med afrejse i juli 2016

Bulgarien     nætter     Se mere
Bulgarien     nætter     Se mere
Algarvekysten     nætter     Se mere
Algarvekysten     nætter     Se mere
Cypern     nætter     Se mere
Cypern     nætter     Se mere
Tyrkiet     nætter     Se mere
Tyrkiet     nætter     Se mere
Kroatien     nætter     Se mere
Kroatien     nætter     Se mere

Bulgarien: Indeks 46
Bulgarien har kilometerlange strande, smuk natur, masser af fest og farver ved Sunny Beach (og mere rolige steder!) og fint sommervejr. Priserne er rimelige. For dig der vil opleve lidt af det ægte Bulgarien, vælg middelalderbyen Nessebar. Børnefamilier vælger ofte Albena. De unge flokkes ved Sunny Beach og ved Golden Sands.
 ————————

Portugal: Indeks 57
Det er primært kysten ved Algarve man tænker på når man tænker på sommerferie i Portugal. Flotte flotte strande med dramatiske klipper – og faktisk ekstremt solsikkert med over 300 solskinsdage om året. Mange tager til Algarve for at surfe. Kig gerne forbi den fine by Albufeira, den hvide by med den hyggelige stemning – men der er mange andre langs kysten: Alvor og Rocha er kun to af dem.
————————
Cypern: Indeks 59
Vi synes det er lidt overraskende, at Cypern ikke er dyrere, men tallene lyver ikke. En god ting ved Cypern, er at foråret kommer tidligt og efteråret sent…det kan udnyttes hvis du kan rejse udenfor højsæsonen.  Flotte strande finder du både ved Ayia Napa (hvor tempoet er højt i juli måned) men også ved smukke Paphos, hyggelige Larnaca og ikke mindst ved Fig Tree Bay – børnefamiliernes favorit.

————————

Kroatien: Indeks 65

Kroatien bliver bare mere og mere populært. Det reneste badevand, smuk natur og hyggelige små landsbyer langs kysten. Faktisk har Kroatien over 1100 øer langs kysten! En af de mest populære er Hvar, som er blevet lidt af landets St Tropez med dyre luksusyachter i havnen og mange champagneflasker på bordene. Eller tag til Brac, hvor en af Europas mest fotograferede strande ligger: Zlatni Rat. Og ja: den ER smuk!

————————-
Tyrkiet: Indeks 59
I Tyrkiet får du mad og drikke til lave priser, og ikke mindst børnefamilier på et stramt budget vælger All Inclusive her. Alanya er den mest kendte ferieby, men også Kemer, Bodrum, Antalya, Marmaris og Fethiye er populære. I Tyrkiet er der alt fra femstjernede luksushoteller til små hyggelige boutique-hoteller at vælge mellem.