Søg efter rejse
Mojacar Rejseguide

Mojacar Rejseguide

Hvis du er på jagt efter en dejlig og afslappet ferie i solen – kig nærmere på Mojacar! Her får du fine strande, fine faciliteter og masser af muligheder for golf.

Byen er en af de varmeste byer i Spanien, og her falder meget lidt regn. Byen er en fin kombination af nyt og gammelt: byens centrum ligger op langs en bakke, med skønne små hyggelige gader og stræder, små hjørner med caféer og terrasser med flot udsigt og de typiske hvide huse – ofte med de flotteste blomster udenfor og voksende på og langs husene.

Kysten man kan bruge ved Mojacar er ca. 5 kilometer lang, og her får du fine strande med masser af faciliteter for vandsport, forlystelser og forplejning af alle slags. Selve byen mangler heller ikke restauranter og barer – eller gode tapasbarer! En fin detalje er, at husene ikke byen ikke må være højere end fire etager.

 

 

Til Mojacar fra København

Mojacar     nætter     Se mere
Mojacar     nætter     Se mere

Til Mojacar fra Billund

Mojacar     nætter     Se mere
Mojacar     nætter     Se mere

Til Mojacar fra Aalborg

Mojacar     nætter     Se mere
Mojacar     nætter     Se mere

Mere om Mojacar

Der er fire gode golfbaner ved Mojacar, og hvis du kan lide at kigge på fugle er dette område ved Costa de Almeria kendt blandt ornitologer som et godt sted at spotte mange og flotte fugle.

El Cantal Beach er den mest populære strand her ved Mojacar, med masser af strandbarer, restauranter, liggestole og parasoller. Andre gode strande er Cueva del Lobo og Ventanicas. Hvis du lejer en bil kan du nemt finde din egen lille strand, tag f.eks vejen langs kysten, kør 4 kilometer i retning mod Carboneras og drej ned til stranden ad en af de små veje.

Hvis du rejser med børn, er der et vandland ikke langt fra byen Vera med vandrutchebaner, pooler og legepladser for alle aldre. Kan du lide at snorkle eller dykke? Brug en dag eller to ved det marine naturreservat Cabo de Gatas. Fantastisk!

I Mojacar får du en fin blanding af nyt og gammelt, herlig atmosfære i den oprindelige gamle arabiske bydel, lækker mad og med næsten statsgaranti varmt vejr hvis du kommer forbi fra maj til oktober.