Søg efter rejse
Moraira Rejseguide

Moraira Rejseguide

Moraira – Imponerende bjerge i baggrunden og skøn udsigt over Middelhavet, der er ikke noget som skønheden på denne kysttrækning som kan omfavne alt du kan gøre på ferie til Moraira

Der er skabt en række aktiviteter i kølvandet på turismen men med det fantastiske miljø holder byen stadig fast ved sine beskedne traditioner som tidligere fiskerby, Moraira er et unikt og fængslende destination langs med Costa Blanca. Med ca. 300 soldage pr. år og afskærmet fra alle kolde vinde af de imponerende bjerge, er Moraira en året-rundt-destination, uanset om du vil opleve vintersolen eller køle dig med en lækker cocktail i Sydspaniens sommersol.

København – Moraira

Moraira     nætter     Se mere
Moraira     nætter     Se mere

Billund – Moraira

Moraira     nætter     Se mere
Moraira     nætter     Se mere

Aalborg – Moraira

Moraira     nætter     Se mere
Moraira     nætter     Se mere

Mere om Moraira

Få mere i Moraira

Den afslappede atmosfære giver dig optimale forhold for bare at koble af og nyde din ferie men der er stadig så mange ting at foretage dig i den relativt lille kystby så du kommer ikke til at mangle noget at gøre og opleve. Den imponerende småbådshavn er et besøg værd hvis du vil kigge på yachts langs med stranden, sætte dig ind på en indbydende restaurant og prøve friskfanget fisk og skaldyr købt fra de lokaler markeder, eller bliv blot liggende på stranden og lad solen varme din krop – en ferie i Moraira vil ikke være forgæves.

Du finder også gaderne flyg med tilbud til natteravne, her er flere livlige barer hvor du kan nyde en drink eller to, mens historieinteresserede måske hellere vil besøge vagttårnet, Torre Vigia Cap d’Or. Hvis alt dette som Moraria kan byde på ikke er nok, må du tage dig langs kysten til Benidorm.