Søg efter rejse
Naoussa Rejseguide

Naoussa Rejseguide

Fiskebyen Naoussa ligger i en smuk bugt nord for Paros og er øens største by. Naoussa er mere stille end Parikia og også smukkere, én af de mest maleriske byer i hele det Ægæiske hav! Her hersker en atmosfære af “klasse”. I midten af byen ligger fiskerhavnen omgivet af barer og tavernaer – hvor du kan nyde et godt tradiotionelt måltid med frisk fisk og skaldyr. Havnen er også stedet hvor nattelivet findes. Byen har ca. 30 barer og to diskoteker med græsk musik.

 

Rejs til Naoussa fra København

Naoussa     nætter     Se mere
Naoussa     nætter     Se mere

Rejs til Naoussa fra Billund

Naoussa     nætter     Se mere
Naoussa     nætter     Se mere

Rejs til Naoussa fra Aalborg

Naoussa     nætter     Se mere
Naoussa     nætter     Se mere

Mere om Naoussa

Naoussa er en ganske fredfyldt lille by med smalle, små gader, hvidkalkede huse, fiskeboder og farverige både. Havnen bliver i høj grad brugt; om morgenen kommer fiskerbådene ind med nattens fangst der senere på dagen kan indtages på restauranterne. Prøv for eksempel grillet eller kogt blæksprutte og rejer som du dypper i taramosalata (en orange eller nogen gange også  rosa sauce/dip lavet på rogn). Den lokale hvidvin er meget frisk, men måske ikke helt så elegant, men hører alligevel til.

Lige uden for Naoussa finder du dejlige, lavvandede strande: Kolimbithres på den vestlige side af bugten og Lageri på den anden side, hvor du kan gemme dig i din egen lille strandgryde mellem klitterne. Der går både fra havnen til dem der vil det, selv til Santa Maria-stranden der ligger længst nordøst på og hvor der er gode forhold for surfing.

Naoussa har et lille hjemstavnsmuseum og et byzantinsk museum.