Søg efter rejse
Nazar - ferie for børn

Nazar - ferie for børn

Med hjelp af den sejeste pirat af dem alle, selveste Captain Nemo, uddanner Nazar alle de børn som vil til at blive ægte pirater. Piratklubben er uden tvivl et højdepunkt på ferien for alle vores mindste gæster. Her møder de Captian Nemo, tager på skattejagt og deltager i forskellige piratkonkurrencer sammen med andre kommende pirater fra Skandinavien.

Captain Nemo og hans venner taler skandinavisk, og alle plejer at kunne forstå hvad der bliver sagt. Piratklubben er inkluderet i prisen på alle Nazar Collection-hoteller. 65% af alle rejsende med Nazar vælger denne ferieform, test det selv og bliv overbevist. Når du bor på et Nazar Collection-resort er der også minidisco, svømmekurser, danseskole og ungdomsklubb, og alt dette uden at du giver en krone ekstra for det.

Læs mere om Nazars Collection-hoteller her

Aqua Fantasy     nætter     Se mere
Pegasos world     nætter     Se mere
Pegasos Resort     nætter     Se mere
Pegaos Royal     nætter     Se mere

Nu er den nye Captain Nemo her

Større og sejere end nogensinde!

Den berømte pirat, Captain Nemo, er nu kommet i en helt ny udgave – i et stort skræddersyet outfit og er nu endnu sejere og sjovere end nogensinde! Captain Nemo holder til på alle Nazar Collection-hotellerne hvor han laver sjov og hygger sig. Den populære piratklub indgår i prisen. Nyhed! Overrask dit barn med egentid med selveste Captain Nemo – han kommer op til dit værelse og danser og laver sjov med børnene!

Captain Nemo & hans crew hersker på vores Nazar Collection-hoteller: Pegasos World, Pegasos Royal, Pegasos Resort, Aqua Fantasy

Besøget er en unik oplevelse for dit barn.

Overraskelsesbesøget bliver en mindeværdig oplevelse for dit barn (eller børn) og er en perfekt mulighed for at møde Captain Nemo i egen høje person. Nazar skræddersyer mødet efter dine ønsker – hvis dit barn kan lide at danse, kan Captain Nemo gøre det, han kan komme og lykønske dit barn (eller børn) på fødselsdagen eller du kan bede ham om at sige noget særligt til barnet (børnene). Dette er den ultimative overraskelse, som børnene aldrig vil glemme!

Alt dette er inkluderet når du bestiller Captain Nemo’s overraskelsespakke:
  • Captain Nemo og hans crew besøger dit barn (eller børn) på hotelværelset på efter aftale. Dette mindelsesværdige besøg varer ca. 10 minutter.
  • Captain Nemo og hans crew danser og krammer barnet, hvilket vil være en oplagt anledning til at få taget nogle gode feriebilleder.
  • Pirater har en lille pirat-cookie, balloner og et piratkort med sig.
  • Pris: 180 kr. pr. værelse (ved bestilling hjemmefra), 250 kr. (ved bestilling på hotellet).