Søg efter rejse
Nice Rejseguide

Nice Rejseguide

Nice er smuk, ja faktisk rigtig nice… Som et arkitektonisk kunstværk på den franske Riviera ligger byen med sin berusende charme, smalle stræder, fontæner, gallerier og besøgende. Det er en rigtig sommerby, levende og mindeværdig.

Det er Frankrigs femte største by og den næst mest besøgte turistby i landet. Og det siger en del, for så mange mennesker kan ikke tage fejl. Mangfoldigheden i kulturen er ligesom farver på en dug, hvor minderne bliver siddende længe.

Her kan du vælge mellem gallerier, museer, parker, rullestensstrande og utallige andre fristelser.

Det er ikke sikkert at du får tid til at opleve det hele, men her er et lille udpluk af oplevelser: Matissemuseet – museet der hædrer den fantastiske kunstner Henry Matisse, der forelskede sig åndeløst i områdets smukke lys, Promenade des Anglais – en unik strandpromenade med storslåede palmer, Castle Hill – en høj med smukke ruiner og en fantastisk udsigt og den russiske katedral – mindesmærket over Tsarevich Nicholas.

Et andet must når du er her, er at besøge den gamle bydel og vandre rundt i dets historiske minder og stræder, besøge de hyggelige caféer og butikker inden du retter kursen med torvet Cours Saleya, hvor det i dagstimerne er muligt at besøge markeder og forskellige boder med bl.a. saftige frugter. Om aftenen er her et pulserende natteliv og der er en god chance for for at få nye franske bekendtskaber.

Rejs til Nice fra København

Nice     nætter     Se mere
Nice     nætter     Se mere

Rejs til Nice fra Billund

Nice     nætter     Se mere
Nice     nætter     Se mere

Rejs til Nice fra Aalborg

Nice     nætter     Se mere
Nice     nætter     Se mere

Mere om Nice

DET KULINARISKE KØKKEN

Ligesom de fleste andre franske byer, er maden en oplevelse i sig selv. Franskmændene ved, hvad der er godt her i livet og de er ikke bange for at udforske det. Der findes flere restauranter hvor du kan spise dig både glad og mæt.

Du får her alt fra lokale specialiteter til det mere kendte franske køkken og det skal helt enkelt bare nydes fuldt ud.

SHOPPING

Du kan nemt få shoppet hele feriebudgettet bort her – hvis du altså har lyst til det. Her finder du de mest kendte mærkevarer, franske indkøbscentre og kendte designere indenfor alle genrer af tøj og sko – og til priser der kan mærkes.

Det findes også gode muligheder for at gå på jagt på nogle af de mange markeder, du kan især finde spændende antikviteter her.

TRANSPORT

Nice Côte d’Azur lufthavn ligger lige udenfor centrum og der går offentligt transport til byen flere gange i timen ligesom du kan tage en taxi – hvis du vel at mærke har budgetteret med det, for at køre taxa her er vanvittigt dyrt.