Søg efter rejse
Opdag Madeira demo

Opdag Madeira demo

Hvad er Madeira?

Madeira er imponerende landskaber, tætte skove, grønne, vulkanske bjerge, haver med blomster med et væld af farver, smagen af passionsfrugt og dyk i det blå atlanterhav. Madeira er målet for dem, som er på udkig efter en flot blå himmel og en skinnende sol,vi er venligheden og smilene, en eksemplarisk gæstfrihed, der inspirerer ro og sikkerhed.  Øgruppen består av 4 mindre grupper: Madeira, Porto Santo, Desertas og Selvagens, men de to sidste er naturreservater og ubeboede.

På Madeira er der et yderst mildt klima med omkring 25º om sommeren og 17º om vinteren med milde gennemsnitstemperaturer og en moderat fugtighed. Madeiras indbyggere har forstand på fester: kom, drik en “poncha”, slap af og nyd til fulde de begivenheder, som fylder øen. Der er  karneval i februar og mars, den store blomsterfest i april eller maj og ikke mindst Atlanterhavsfestivalen, der markerer starten på sommeren på Madeira. Den består af en række pyro-musiske forestillinger, der finder sted på de 4 på hinanden følgende lørdage i juni måned. Gå heller ikke glip af Madeiravinfesten i august og september.

 

Til Madeira fra Kastrup – nogle udvalgte hoteller

Lejligheder Buganvilia     nætter     Se mere
Dorisol Florasol     nætter     Se mere
Hotel Estrelicia     nætter     Se mere
Four Views Monumental Lido     nætter     Se mere
Orca Praia     nætter     Se mere
Eira do Serrado Hotel and Spa     nætter     Se mere
Hotel do Carmo     nætter     Se mere
The Lince Madeira     nætter     Se mere
Dorisol Mimosa     nætter     Se mere
Dom Pedro Garajau     nætter     Se mere

Endnu mere om Madeira

Ting at se og opdage på Madeira

Mercado dos Lavradores, et af kendetegnene for Madeira ligger midt i byens historiske centrum. Farverne, aromaerne og traditionen går sammen for at hilse og begejstre de besøgende. I en kombination af Art Deco og Modernisme, kan dette marked tilbyde det bedste, der findes og udbydes på øen. De friskeste og mest eksotiske frugter, de smukke blomster, kød, fisk. Grønsager og regionale krydderier.

Morskaben kan ligge lige rundt om hjørnet. Hvis du stiger op af bjerget, kan du lære en af de mest kendte attraktioner i Funchal at kende, de traditionelle og så typiske ”kurvevogne”. Fremstillet i hånden af fletværk og træ, styres de og kontrolleres af to korrekt påklædte vognkørere. Som på dygtig vis bruger de tykke gummisåler på deres støvler som bremser under en vild tur fuld af adrenalin og følelser.

Wellness: er der noget rarere end en vidunderlig massage eller terapi efter at have vandret i bjergene langs de berømte ”levadas”? Hvad du end gør, tag tid til at slappe af og nyde nogle øjeblikke. For det meste finder du spaerne på hotellerne og de har fortræffelige og moderne behandlinger. Terapeuterne og behandlingerne er yderst professionelle og ikke sjældent søger de inspirtion fra øens naturlige elementer, som for eksempel honning, madeiravin og vegetationen.