Søg efter rejse
Oplev græske drømmeøer

Oplev græske drømmeøer

Publiceret: 2021-09-21 08:08:19 - Opdateret: 2021-09-21 08:12:17

For generell information om at rejse til Grækenland, venligst se:
https://travel.gov.gr/#/ og https://greecehealthfirst.gr/

For information om pandemisituastionen i Grækenland, venligst se kortet:
https://covid19.gov.gr/covid-map-en/

Milos
Antikkens vulkanske aktivitet har givet Milos et spændende og varieret landskab, der tilbyder besøgende en række aktiviteter. De finurlige formede klipper med deres særlige farver på de hvide sandstrande er et af Milos mange vulkanske træk. Milos har også en af ​​de ældste miner i Middelhavet.

Foto: Milos, Apollonia Photo: GNTO/K.Kouzouni

Se mer: Milos

Paros
Uovervindelig smuk natur, strande med krystalklart vand, med fodsporene fra det østlige imperium, der binder de traditionelle landsbyer og landskabet sammen, gør Paros i hjertet af Kykladerne til en af ​​de mest elskede feriesteder i Grækenland. Parikia, hovedstaden i Paros, er en smuk kykladisk landsby med hvidkalkede terninghuse og imponerende neoklassiske palæer. Her findes også et velbevaret venetiansk slot fra det 14. århundrede på en bakke i centrum af landsbyen. Udsigten over Parikia er uovertruffen

Foto: Paros, Naousa Foto: GNTO/K.Vergas

Se mer: Paros og Imagine Paros


Amorgos
Vidste du, at filmen «Le Grand Bleu» med Jean Reno blev optaget på øen Amorgos, i det sydlige Kykladerne? Dele af øen strækker sig rimeligt højt over havet og tilbyder en fantastisk udsigt over øhavet. Amorgos er en af ​​de mest imponerende øer i Kykladerne med fantastiske strande og azurblå farvande, storslåede huler, fremragende dykkermuligheder, naturskønne bugter og gamle vandrestier gennem det stenede terræn.

Foto: Amorgos, Aigiali, Foto:GNTO/Y.Skoulas

Se mer: Amorgos og Amorgos Film Festival 

Elafonissos, Laconia, Peloponnes
Elafonissos, kun 300 meter fra Pounta på Peloponnesos bredder, har en historie, der strækker sig 5000 år tilbage, lige siden den blev beboet før det tredje og andet årtusinde f.Kr. Under den peloponnesiske krig var dette slagmarken for athenerne og spartanerne. Fra 1839 til 1850 tilhørte øen Storbritannien. Elafonissos har færgeforbindelser til Pounta, Neapolis og Lakonia. Øen har et areal på over 9000 m² og en befolkning på 750.

Foto: Elafonissos, Simos Beach. Foto:GNTO/K.Kouzouni

See mer: Elafonissos

Irakleia
Irakleia er den største og vestligste ø i de små Kykladerne. En charmerende destination i hjertet af den smukke øhav, og et sted, du helt sikkert bør tilføje til din rejseliste. Hvis en ferie for dig betyder uberørte naturskønne omgivelser, afslappet tempo og afslapning, vil vi gerne anbefale Irakleia og nogle rejsetips, mens du er der.

Foto: Irakleia Foto:GNTO/M.Mandreka

Se mer: Irakleia 

Koufonisia
Koufonisia er en lille skærgård på to øer (Pano Koufonisi og Kato Koufonisi), øst for Naxos og vest for Amorgos. De er kun adskilt af et 200 m bredt sund. navnet Koufonisia betyder hule øer, fordi de store huler, der findes her, gav pirater på vej til at få et indtryk af, at øerne var hule!

Koufonisia Foto:GNTO/P.Dimitrakopoulos

Se mer: Koufonisia

Tinos
Fortryllende og stadig relativt ukendt for den gennemsnitlige turist – Tinos er en af ​​Kykladernes mest interessante øer at besøge. Her kan du nyde uspoleret arkitektur, de 40 maleriske landsbyer, udsøgte strande, traditionel kultur og gastronomiske oplevelser. Øboernes måde at leve på har været nogenlunde uændret over tid.

Tinos, Kionia Beach Foto:GNTO/Y.Skoulas

Se mer: Tinos

Destination Greece-Health First