Søg efter rejse
Oplev spændende Cap Verde

Oplev spændende Cap Verde

Strande: Her er masser af kilometerlange strande, hvor du nemt kan finde et roligt sted for dig selv. På øen Sal, som er en af Cap Verdes mest solsikre øer med i princip 25 grader i luften hele vinteren, ligger den kendte og fine strand Santa Maria Beach. Her er en del folk, men du skal ikke bevæge dig alt for lang væk fra de dele af stranden som ligger tæt på de store hoteller, før pulsen falder og stemningen bliver mere rolig. På den ø som hedder Saõ Vicente ligger stranden Saõ Pedro, kendt for sine gode vindforhold hvis du vil windsurfe eller kitesurfe.

Kap-Verde-1

Dette kan du opleve og se: De fleste bruger hovedparten af tiden på stranden, men når man vil opleve noget andet, er der mange som prøver windsurfing eller en anden vandsportaktivitet. Eller hvad med at tage med på en actionfyldt tur i firehjulstrukket jeep langs de store områder med sand og klitter som findes lidt hist og pist på Cap Verde – husk et tørklæde foran munden og solbriller – meget sand i luften! Tips: tag en bådtur ud til øen Fogo, hvor der findes en vulkan. Den er stadig aktiv, og hvis du har kondition til det, tag hele turen op til toppen som ligger 2.839 møh. Fantastisk udsigt!

Kap-Verde-3

Mad: Her spiser du fisk og skaldyr til yderst rimelige priser – og godt smager det også. Men test gerne retten cachupa: en gryderet med majs, løg, grønne bananer, søde kartofler, squash, tomater, kål og lidt bacon. Som tilbehør kan man bestille lidt fisk eller kød hvis man er ekstra sulten. Det er billigt at spise ude på restaurant, en frokost med drikkevarer koster måske en halvtredser.

Kap-Verde-2

Gå ikke glip af: Beliggenheden er ca 500 kilometer vest for Afrika, så du kommer til at flyve lidt længere end til en af de Kanariske Øer. Belønningen er smukke øer med masser af flot natur og udsigter. Cap Verde var et godt sted at holde pause på rejsen til og fra Afrika og f.eks Caribien, og nogle gange gik det jo galt, så der ligger mange gamle vrag langs kysten -spændende at dykke ved. Det er billigt at tage på dagsture, og du kan også tage dit dykkercertifikat her til rimelige penge. Der er spændende grotter at dykke og snorkle ved, og selv om dette ikke er som at snorkle i Rødehavet, er der masser af fisk at kigge på!

Til Cap Verde

Cap Verde 1 uge     nætter     Se mere
Cap Verde 2 uger     nætter     Se mere