Søg efter rejse
Paris Rejseguide

Paris Rejseguide

Notre Dame, Eiffeltårnet, Louvren, Versailles, Sacre Coeur, Montmartre, Triumfbuen, Champs-Elysées, Quartier Latin, Musée d’Orsay…er der en ende på Paris? Hvor skal man starte? Bliver man nogensinde færdig? Nej, Paris har det hele og der er altid noget nyt at opdage. 

Paris er verdens kulturhovedstad og måske verdens mest romantiske by. Få steder på kloden finder du lige så meget at kigge på, smage på, købe og opleve. Paris er mode, gastronomi, god stil og livsglæde. Byen er også 2000 år gammel, og var en storby allerede den gang vikingerne kom ned langs Seinen for at hærge og stjæle så meget de kunne.

Det er en god idé at have en plan for din rejse til Paris. Vælg 1-2 ting pr. dag, mere orker man ikke og brug resten af tiden på at gå og snuse til byens atmosfære – og hold mange pauser undervejs. Heldigvis er det nemt at fange en taxa, og byens metro er billigt og effektiv.

Til Paris fra København

Paris     nætter     Se mere
Paris     nætter     Se mere
Paris     nætter     Se mere

Til Paris fra Billund

Paris     nætter     Se mere
Paris     nætter     Se mere
Paris     nætter     Se mere

Mere om Paris

Mellem alle ting du skal opleve og kigge forbi er det vigtigt at holde pauser – så det er da heldigt at der findes så mange gastronomiske muligheder! Alt fra billig fast-food fra hele verden til nogle af Europas bedste og dyreste restauranter. Byen har mange specialbutikker: slagtere, grøntsagshandlere, der er de lækreste bagerbutikker og ostbutikker, og hvis du leder efter en god flaske vin behøver du ikke gå langt.  Når du skal spise om aftenen, er det en god idé at bevæge sig lidt væk fra de mest kendte turistområder. Find en lokal restaurant som måske tilbyder plat du jour eller en menu fixe – ofte 3 retter til 20-25 euro, og her får du god, hjemmelavet mad af oftest meget fornuftig kvalitet.

NYD ATMOSFÆREN
Om aftenen skifter Paris ansigt, fra travl storby til en hyggelig og ikke så lidt romantisk oplevelse. Gå en tur i Marais, i Montparnasse, i Montmartre eller Latinerkvarteret. Tag måske en tur på Seinen. Se Eiffeltårnets lysshow.