Søg efter rejse
Dagdrøm nu, rejsen tager du senere

Dagdrøm nu, rejsen tager du senere

Hvor drømmer du om at rejse hen? 

I disse dage hvor vi ikke kan rejse ud i den store verden, er det alligevel dejligt at dagdrømme og udforske rejsemål på PC, tablet eller mobil

Rejse alene eller sammen med flere? afbudsrejser.dk har lanceret “rejsevalg for alle” som giver os mulighed for at sammenligne priser på tværs af rejsearrangører uanset om du rejser alene eller om det er den moderne storfamilie som skal på tur.

Find pakkerejser for én eller flere personer her

Alle som har været inde på hjemmesider og prissøgemotorer på udkig efter de bedste rejsetilbud ved hvor uoverskueligt dette er. Hvilke priser er det egentligt vi sammenligner? Hvordan finder vi det bedste tilbud når vi vil have både fly og hotel? Hvad hvis vi er flere end to i rejsefølget og alle vil bo på samme værelse, lejlighed eller feriebolig? Eller hvad med mig som rejser alene?

Vi er rigtigt stolte over at vi endelig kan tilbyde en søgemotor hvor vi sammenligner priser på pakkerejser, dvs. fly og hotel, uanset hvordan rejsefølget ser ud. Vi ser en mærkbar stigning i salget af pakkerejser til dem som rejser alene siger Tarjei Aasheim på afbudsrejser.dk

.dk.De fleste hoteller opererer med pris per person når to personer deler et dobbeltværelse. Dette betyder at dem som rejser alene får tillægget lagt til efter alle valgene om rejsemål, flyafgange og hoteller er taget. Nu har afbudsrejser.dk inkluderet dette tillæg i selve søgningen så prissammenligningen giver et korrekt billede af hvor det bedst betaler sig at rejse.