Søg efter rejse
Reykjavik Rejseguide

Reykjavik Rejseguide

SEVÆRDIGHEDER

I Reykjavik er der mulighed for mange forskellige slags aktiviteter. Her kan du komme på spændende dagsudflugter, opdage nattelivet, spille golf, flere former for sport, cykeludlejning og naturligvis tage på tur til Den Blå Lagune, der er en meget populær attraktion.

Den Blå Lagune

Blot nogle minutter fra Leifur Eiriksson internationale lufthavn Keflavik, ligger denne populære varme kilde. Her har man bygget en stor spaafdeling i det golde lavalandskab. Husk at booke tid i forvejen.

Rejs til Reykjavik fra København

    nætter     Se mere
    nætter     Se mere
    nætter     Se mere

Rejs til Reykjavik fra Billund

    nætter     Se mere
    nætter     Se mere
    nætter     Se mere

Mere om Reykjavik

Reykjavik Park og Zoologisk Have

Rejser du med børn til Reykjavik, er dette stedet at besøge. Her findes der over 150 dyr og 19 forskellige arter, deriblandt  geder, får og heste. Af vilde dyr finder du ræve, sæl, mink og rensdyr. Der findes også et stort akvarium og naturligvis en restaurant. Parken er åben fra 15. maj til 21. aug. kl. 10-18 og kl. 10-17 fra 22. august – 14. maj.

Islands nationalmuseum

Dette museum blev åbnet i 1863, – frem til da havde Islands kunstskatte været bevaret i Danmark. I dag finder du kunstværker der udstiller Islands kulturhistorie, fra de første bosætninger til idag. Museet har også en arkæologisk afdeling, en stor samling fotografier og tryk, bibliotek, informationsafdeling, butik og café.

Oplevelser i naturen

Udendørs aktiviteter i naturen er nok én af hovedårsagerne til at turister kommer til Island. For den aktive, er der utrolig mange tilbud. Der findes mulighed for at spille golf, leje cykler og scootere, for at ride på den stærke islandske hest, og et bredt udvalg af vandreture omkring Reykjavik.

Det bedste du kan gøre er at skaffe et turistkort. Det kan købes på turistkontoret, på de fleste hoteller, på kunstmuseet, busstationen og på rådhuset. Du kan købe kort der gælder i hhv. 24, 48 eller 72 timer, og giver dig gratis indgang til mange museer, gratis bustransport i Reykjavik, og gratis adgang til svømmehaller i byen. Med kortet følger også en god guide til byens tilbud, åbningstider, priser på aktiviteter og meget mere.