Søg efter rejse
Sådan får du luksusrejsen til halv pris

Sådan får du luksusrejsen til halv pris

Det kan være dyrt at tage på ferie, og specielt hvis du vælger de mest attraktive flyafgange og de mest populære hoteller. Men man kan rejse meget billigere! Her er nogle tips til hvordan du får mere for dine penge når du skal rejse.

Når mange holder fri, som i efterårsferien og op til jul, ja så stiger efterspørgslen kraftigt. Det ved naturligvis flyselskaberne, hotellerne og rejsearrangørerne, med stigende priser som resultat.

Hvis du kan rejse fleksibelt kan du få nøjagtig den samme rejse – men til under halvdelen af prisen. Ved at planlægge og lave nogle kloge beslutninger kan du rejse meget billigere, og ofte få en rejse til attraktive destinationer og bo på et meget pænt hotel til en virkelig god pris.

Lige nu er der mange, der kigger på rejser med afrejse henover julen, som jo er en af vinterens absolut mest populære perioder for at rejse væk sydpå. De mest populære datoer er allerede nu forholdsvis dyre, og de mest attraktive flyafgange vil blive udsolgt til sidste plads. Hvis du kan rejse på alternative datoer, eller hvis du sågar kan rejse før jul, ja så er der mange penge at spare.

Vi har sammenlignet priserne på tre identiske rejser med afrejse i december, men hvor priserne svinger kraftigt mellem de forskellige uger.

Gran Canaria i december: Forskel på 3.850,- for den samme rejse

Afrejse fra Kastrup til Sentido Gran Canaria Princess i Playa del Ingles med Spies. 1 uge med morgenmadsbuffet, pris pr. person i dobbeltværelse ved afrejse 8/12 2.799,- og ved afrejse 21/12 6.649,-

Emiraterne i december: Forskel på 4.050,- for den samme rejse

Afrejse fra Kastrup til Radisson Blu Resort Fuiairah i Fuiairah med Apollo. 1 uge med morgenmadsbuffet, pris pr. person i dobbeltværelse ved afrejse 14/12 3.948,- og ved afrejse 22/12 7.998,-

Marrakech i december: Forskel på 6.980,- for den samme rejse

Afrejse fra Kastrup til Murano Resort Marrakech i Marrakech med Solfaktor. 1 uge med morgenmadsbuffet, pris pr. person i dobbeltværelse ved afrejse 6/12 2.849,- og ved afrejse 29/12 9.829,-

De samme slags forskelle ser vi også på andre tidspunkter. Hvis du vil rejse i løbet af februar, er ugerne 7 og 8 de absolut dyreste da det jo er i skolernes vinterferie. Påskeugen er også dyr, men hvis du kan være bare lidt fleksibel og rejser ugen før eller efter, kan du ofte rejse til en langt lavere pris!

Priseksempler med afrejse i starten af december

Gran Canaria     nætter     Se mere
Tenerife     nætter     Se mere
Fuerteventura     nætter     Se mere
Marrakech     nætter     Se mere
Fujairah     nætter     Se mere
Agadir     nætter     Se mere