Søg efter rejse

Information om Coronavirus

Vi anbefaler dig altid at følge Udenrigsministeriets rejsevejledning i spørgsmål vedrørende sygdomme og smittefare på rejsemålene. Vi som søgeside for rejser har ikke ekspertise indenfor helse- og sikkerhedsspørgsmål, og kan derfor ikke svare på konkrete spørgsmål vedrørende Coronavirus/COVID-19.

Så længe Udenrigsministeriet ikke fraråder at rejse til et specifikt land eller område er rejsearrangørernes regler for ændringer og afbestillinger gældende.

For information om Coronavirus/COVID-19 se her:

https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/coronavirus

https://www.sst.dk/da/Viden/Smitsomme-sygdomme/Smitsomme-sygdomme-A-AA/Coronavirus/Spoergsmaal-og-svar

For dig som er på rejse nu:

Hjemrejse

Flyselskaberne arbejder på løsninger for alle der er på rejse, og på nogle destinationer vil de transportere passagerer hjem tidligere. De sender sms og e-mails til alle dette gælder. Hvis du ikke hører fra os eller flyselskabet, Betyder det at din hjemrejse går som normalt.

Erstatning hvis hjemrejsen tidligerelægges

I henhold til pakkerejseloven kan man have krav på kompensation i form av dagsandele hvis hjemrejsen tidligerelægges. Kontakt os i så fald om dette efter hjemkomst.

For rejser frem til og med 13.april

Alle rejser frem til og med 13.april vil blive annulleret. Du skal ikke møde op i  lufthavnen. Vi har sendt mail til alle kunder om annullering af rejserne. Alle får refusion automatisk – det er ikke nødvendigt at kontakte os. Vi har desværre ikke kapacitet til at ændre rejsedatoer til et senere tidspunkt.

For rejser efter 13.april (fra og med 14.april)

I udgangspunktet vil alle rejser fra og med 14.april gennemføres som planlagt. Det betyder at normale afbestillings- og ændringsregler gælder, hvis ikke andet meddeles. Hvis der skulle blive forandringer angående din rejse vil vi tage kontakt, du behøver ikke kontakte os.

Tyrkiet

Tyrkiske myndigheder har lukket landets grænser for indrejse til og med 17. april. Det indebærer at vi annullerer alle rejser til Tyrkiet i denne periode. Vi kontakter alle som bliver berørt af dette så hurtigt som mulig. For rejser med afrejse efter 17. april gælder normale afbestillingsregler. Hvis der opstår noget som påvirker din rejse vil vi kontakte dig på e-mail og/eller SMS.

Grækenland


Græske myndigheder har besluttet at bl.a. hoteller skal holde lukket til og med 30. april. Det indebærer at vi annullerer alle rejser til Grækenland i denne periode. Vi kontakter alle som berøres af dette så hurtigt som muligt.

Cypern

Cypriotiske myndigheder har besluttet at bl.a. hoteller skal holde lukket til og med 30. april. Det indebærer at vi annullerer alle rejser til Grækenland i denne periode. Vi kontakter alle som berøres af dette så hurtigt som muligt.