Søg efter rejse

Information om Coronavirus

Opdateret rejsevejledning fra Udenrigsministeriet

Udenrigsministeriet har meddelt, at man indtil videre fraråder alle ikke-nødvendige rejser til hele verden til og med 10. maj.

For rejser frem til og med 10. maj

Alle rejser frem til og med 10. maj vil blive annulleret, i henhold til den norske pakkerejselov. Alle får refusion automatisk – det er ikke nødvendigt at kontakte os.

 

For rejser efter 10. maj (fra og med 11.maj)

I udgangspunktet vil alle rejser fra og med 11. maj gennemføres som planlagt. Det betyder at normale afbestillings- og ændringsregler gælder, hvis ikke andet meddeles. Hvis der skulle blive forandringer angående din rejse vil vi tage kontakt, du behøver ikke kontakte os.

Angående tilbagebetaling af annullerede rejser

På grund af de meget specielle omstændigheder, samt store arbejdsmængder i forhold til aflyste rejser, vil det desværre tage længere tid end normalt, før vi kan tilbagebetale afbestilte rejser.

Den 27. marts foreslog den norske regering, at norske virksomheder, der tilbyder pakkerejser, skal få forlænget fristen for at tilbagebetale rejser til kunder, i tilfælde af aflysning på grund af ekstraordinære omstændigheder. For øjeblikket er det uklart hvor lang denne frist bliver, og hvilken anden hjælp myndighederne evt. vil give de norske rejsearrangører.

Derudover er vi, i forhold til at kunne refundere til vores kunder, afhængige af refusion fra vores underleverandører, såsom flyselskaber og hotelkæder, hvilket også bidrager til at forsinke processen.

Der er i denne situation ikke noget vi ønsker mere, end at sørge for at vores kunder får deres penge. Vi har samtidig fuld forståelse for at vores kunder er utålmodige i forhold til dette, og at mange ikke synes at ventetiden er rimelig. Dette beklager vi, men håber på forståelse for at vi gør hvad vi kan for at forkorte processen.

 

Generel information om Coronavirus/COVID-19

Vi anbefaler dig altid at følge Udenrigsministeriets rejsevejledning i spørgsmål vedrørende sygdomme og smittefare på rejsemålene. Vi som søgeside for rejser har ikke ekspertise indenfor helse- og sikkerhedsspørgsmål, og kan derfor ikke svare på konkrete spørgsmål vedrørende Coronavirus/COVID-19.

Så længe Udenrigsministeriet ikke fraråder at rejse til et specifikt land eller område er rejsearrangørernes regler for ændringer og afbestillinger gældende.

For information om Coronavirus/COVID-19 se her:

https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/coronavirus

https://www.sst.dk/da/Viden/Smitsomme-sygdomme/Smitsomme-sygdomme-A-AA/Coronavirus/Spoergsmaal-og-svar