Søg efter rejse
Sol og storby i påsken – her er de billigste rejser

Sol og storby i påsken – her er de billigste rejser

Påsken er højsæson for storby- og charterferier, men det er stadig ikke for sent at bestille en ferie til påsken. For cirka 1.500,- kan du få en storbytur, mens du kan få en uge med sol og strand fra 3.500 kroner,-. Mallorca, Malta, Prag og Berlin er blandt de mest prisvenlige destinationer.

– Det er populært at rejse udenlands i påskeferien, og mange bestiller deres ferie flere måneder i forvejen. Heldigvis findes der stadig nogle ledige pladser, og vi har fundet frem til nogle af de bedste tilbud lige nu, siger Fredrik Kinnunen fra Afbudsrejser.dk.

Mallorca fra 3.500,

Selv om det stadig er lavsæson, så er foråret som regel godt i gang langs Middelhavskysten i midten af april, og til dig som ønsker lidt sol, varme og strand i påsken, er Mallorca det bedste bud, ifølge afbudsrejser.dk.

Både på Mallorca, og langs den spanske solkyst kan du få fine sommerdage allerede i april, og der er meget mere stille end i højsæsonen. En uges påskeferie på Mallorca koster fra 3500,- for fly og hotel, og en 500-lap mere, hvis du vil til Alicante.

Malta kan også være et alternativ

Den lille ø Malta er med sin sydlige beliggenhed i Middelhavet et andet bud på god og billig påskeferie. Her kan du slappe af med sol og lækker mad og vin – og temperaturerne i midten af april vil sandsynligvis ligge ved de 20 grader eller over om dagen – og statistikken siger at solen skinner i gennemsnit 8 timer pr. dag. Det er forholdsvis billigt at spise, drikke og leje bil på Malta, så her kan du tage på eventyr – måske op til den skønne ø Gozo. Priser fra 4.400,- for en uge med fly og hotel.

Påskeæg i storbyen

Foråret er også højsæson for storbyrejser, og Barcelona er et perfekt valg for dig som vil kombinere storbyliv med sol og strand. Her kommer du af med cirka 3.500,- for to nætter på et firestjernet hotel. 

-Et andet alternativ er kulturbyen Berlin. Her starter priserne omkring de 1.500,- for to nætter på et firestjernet hotel og med fly inkluderet. Hvis du har et stramt budget kan jeg anbefale Østeuropa, for eksempel Krakow, Prag og Budapest. Det er ikke så meget billigere at rejse dertil, men feriepengene holder en del længere når du skal shoppe, spise og drikke, anbefaler Fredrik.

Højsæson for lave priser

Ifølge Fredrik fyldes både fly og hoteller hurtigt i de kommende uger, og det gælder om at booke snarest muligt, for at få de bedste priser.

– Hvis du ikke har mulighed for at rejse nu, så er det min anbefaling at rejse i maj. Der falder priserne til et bundniveau, og du kan få en charter- eller storbyferie til en brøkdel af det der betales i højsæsonen, råder han.

De bedste tilbud til Mallorca

Mallorca     nætter     Se mere
Mallorca     nætter     Se mere
Mallorca     nætter     Se mere

De bedste tilbud til Malta

Malta     nætter     Se mere
Malta     nætter     Se mere
Malta     nætter     Se mere

De bedste tilbud til Berlin

Berlin     nætter     Se mere
Berlin     nætter     Se mere

De bedste tilbud til Krakow

Krakow     nætter     Se mere
Krakow     nætter     Se mere

De bedste tilbud til Prag

Prag     nætter     Se mere
Prag     nætter     Se mere

De bedste tilbud til Budapest

Budapest     nætter     Se mere
Budapest     nætter     Se mere