Søg efter rejse
Storbyferie i Grækenland - en uventet kombination af kulturelle oplevelser

Storbyferie i Grækenland - en uventet kombination af kulturelle oplevelser

Athen – gammel, men alligevel så moderne 

Athen har været beboet siden den neolitiske tid. Den regnes som Europas historiske hovedstad og en af verdens mest symbolske byer, kendt som den vestlige civilisations vugge. Nutidens besøgende vil føle sig opløftet af det charmerende landskab, omgivelserne og de lokales hverdag.

Fly Athen…   Hotell Athen…   Pakkerejser Athen (fly+hotell) 3 netter…

Athens, Temple of Olympian Zeus. Photo: GNTO, Stian Rekdal

Benyt det moderne metro, sporvogns og togsystem til at komme frem til de fleste steder du vil se. Gå langs promenaden ved foden af Akropolis, besøg centrum og traditionelle bydele, museerne, de gamle historiske steder og monumenterne, teatrene og kunstgallerierne. Afsæt gerne lidt tid i forstæderne også.

Athens, Dromeas. Photo: GNTO, Y. Skoulas

Besøg på museer og gallerier giver næring til din kulturelle appettit. Men glem ikke at hovedstaden i Grækenland også er den græske underholdningshovedstad. Når du udforsker nattelivet i Athen, kan du opleve alt fra internationale kulturelle begivenheder, klassiske moderne koncerter, nattelivet og dans til at spise store måltider efter midnat (og meget mere) Se kommende events

Athens, Exarcheia. Photo: GNTO, Y. Skoulas

Uanset om du rejser i forbindelse med arbejde eller fornøjelse, er Athen det perfekte valg for at kombinere disse to, når som helst på året! 

Athenian Trilogy (Academy –University – Lycabetus). Photo: GNTO, Y. Skoulas

Stadig nysgerrig? Se mere om  Athen

Thessaloniki – eventyr hele dagen

Thessaloniki er den nest største byen i Hellas og det viktigste sentrum i området. Thessaloniki er det ideelle reisemålet hvis du er i humør for en helgetur eller en tre-dagers tur.

Flybilletter Thessaloniki…   Hotell Thessaloniki…

Macedonia, Thessaloniki. Walls. Photo: GNTO, H.Kakarouhas

Thessaloniki er den næststørste by i Grækenland og det vigtigste centrum i området. Thessaloniki er det ideelle rejsemål hvis du har lyst til en weekendtur eller en tre-dages tur. 

Macedonia, Thessaloniki. White tower. Photo: GNTO, K. Kouzouni

Dagens Thessaloniki er en moderne og charmerende storby. Her finder du et mangfold af monumenter, kulturelle skatte og byens traditionelle stil som lever i harmoni med det moderne – høj standard på infrastruktur, en afslappet stemning, gæstfriheden, vitaliteten og tempoet i bylivet. 

Læs mere Culture life in Thessaloniki

Lokalbefolkningens og de besøgendes favoritpromenade ligger lige ved vandkanten som vender mod Thermaikosbugten. Hele området har gennemgået en rekonstruktion og nye temaparker er blevet bygget, med springvand og imponerende skulpturer som den iøjnefaldende “Paraplyerne” af Zongolopulos. 

Macedonia, Thessaloniki. New Seaside. Photo: GNTO, H. Kakarouhas

Thessaloniki er en by med 35 museer og 12 gallerier. Rejs gerne til Thessaloniki i forbindelse med store begivenheder som Thessaloniki International Fair i september, Thessaloniki International Film festival i november og Thessaloniki Book Fair i maj. 

Mere om storbyferie i Thessaloniki her

Hvis du vil lære endnu mere – se info om Thessaloniki